Publikováno Září 28, 200816 r Roomster 1,4 Tdi 59Kw (CIMBU 71Kw) Scout + Climatronik + Paket Active (ESP, 17" kola) + Mlhovky s Corner funkcí + N1 Upraveno Říjen 3, 200816 r od Fan!s
Říjen 1, 200816 r jj... tahle barva Scoutíku Rům sluší... škoda, že to není 4x4... to by byla prda!!!
Říjen 2, 200816 r Autor muzu se zeptat jak to jede po chipu? Po chipu to je o poznání živější a táhne to od spodu. Dříve se to muselo více vytáčet.
Říjen 3, 200816 r Věčná škoda kolečka. Mám scoutíka a 17" v originál designu bych rád pořidil na jaro. 16" nechám na zimu.
Říjen 3, 200816 r No nazdar bazar, kam si to šoupnul? to je jak odřený o rantl. Škoda kola. Ale tady v bazaru by se možná dalo sehnat. Nový stojí 3336,- kaček.
Říjen 4, 200816 r Autor Samozřejmě, že to jezdit bude, jen to zamrzí. Trefil jsem nějakou díru mezi přejezdem z jednoho jízdního pruhu do druhého.Je tam zúžení,do jednoho pruhu, tak tam někdy.Rána to byla pořádná.
Říjen 18, 200816 r Tak takhle to dopadlo po jízdě po dálnici z MB do Prahy. Zajimavy, ze podobne poskozenych 17" kol na Scoutu jsem videl uz hromadu - kolaga ma takhle od der zniceny 2. Stejny poskozeni na 16" jsem jeste nezaznamenal - ze by uz prilis nizka guma a disk prilis na rane?
Říjen 20, 200816 r Zajimavy, ze podobne poskozenych 17" kol na Scoutu jsem videl uz hromadu - kolaga ma takhle od der zniceny 2. Stejny poskozeni na 16" jsem jeste nezaznamenal - ze by uz prilis nizka guma a disk prilis na rane? Ale přesně jsi to vystihl.... Byl jsem se v bazarech kouknout na celkem 3 scouty a všeci měly 17" a takto poškozený a poškrábaný.... řikám si sám pro sebe že neumějí parkovat... Ted mám scouta se 16" a čekal jsem že budou taky poškozený a naštěstí nebyly.... ale 17" by se mi líbily............... Mimochodem tato barva mu fakt sluší a corner fci závidím.... to je parádní vychytávka....
Prosinec 5, 200915 r Přidávám něco staršího. Nexus v Roomstru. pekne,za kolik by se dal poridit mam steny vuz,barvu interieru,climatronik tez,velkej kastlik ale v nem obyc radio,tohle by se mi moc libilo,co to vsechno umi?MP3?
Prosinec 5, 200915 r Po chipu to je o poznání živější a táhne to od spodu. Dříve se to muselo více vytáčet. mam stejnou motorizaci+DPF kolik to zere s cipem a na kolik ta sranda prijde? diky
Prosinec 19, 200915 r Autor Ahoj, Nexus bohužel MP3 neumí. Jinak ten chip vyšel od Cimbu na cca. 8tis a spotřeba šlo o něco málo dolů cca 0,4.
Prosinec 21, 200915 r s tou spotřebou po chipu bych to nějak neřešil, protoře když ho nemáš a chceš něhodo předjed, tak to drtíš, aby si ho předjel, ale kdyš chip máš, tak to drtíš ještě víc, protože víš, že ho tam máš a chceš ho co nejdřív předjed, nebo chceš ukázat, jak ti to jede. Ale chtěl bych ho taky
Leden 8, 201015 r Ahoj, Nexus bohužel MP3 neumí. Jinak ten chip vyšel od Cimbu na cca. 8tis a spotřeba šlo o něco málo dolů cca 0,4. a kde se spotreba ustalila? ptam se proto,protoze ja jsem zklamanej z toho jak je tenhle malovalec ziznivej (6L/100km +-0,5litr) musim podotknout ze nejsem brzda provozu, jezdim svizne,ale rozhodne zadny zavodeni podle me se tenhle vznetovej motor vw nepoved,vubec PDcka byl krok spatnym smerem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.