Majk Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nemáte někdo kodování pro řj airbagů 1C0909605F, 6 airbagů+vypínání airbagu spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 To si tam chceš ještě dobastlit pytle? Uff, tak to velký majstr:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 To ne,ale dával jsem jednotku s vypínáním airbagu,kterou jsem tady koupil a je nová nenakodovaná.navíc mi tvrdil že je na 4 bagy a je na 6bagů.Tím pádem ji musím nakodovat a vypnout hlavové airbagy,a nebo koupit hlavové airbagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Nejak som prehliadol túto tému, hádam to je ešte aktuálne. RJ s rovnakým číslom mám v aute aj ja - mám 6 airbagov, vypínanie airbagu spolujazdca nemám a kódovanie tej mojej je 20793. Aký má index tá tvoja RJ? Index by mal byť napísaný na nej, alebo zistíš trebárs aj cez VAGCOM, sú to prvé písmená v názve (u mňa Q9). Pre 6 airbagov a vypínanie by mala byť jednotka s indexom Q8 alebo QA, tieto majú kódovanie 20792 resp. 20801. Pre 4 airbagy s vypínaním by si potreboval RJ 1C0909605K s indexom QL alebo QN, tieto sa kódujú 20812 resp. 20814. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 už se to tu probíralo.Nepůjde ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Takže mám jednotku 1C0 909605K s indexem 10 a s indexem 08.Můžete mi někdo říct co která umí.V Etce jsem žádnou s tímhle indexem nenašel.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Nevíte někdo jakou jednotku na 4xairbag a vypínač spolujezce?A jsou konektory stejne kdyz mam ted obyc 4xairbeg bez vypinace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nikdo neví co umí index 08? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Majk: Hľadal som ale nenašiel som ju vôbec nikde. Určite je tam číslo 08? Z akého auta je vybraná? Cobra: Máš to napísané v tejto diskusii, o pár príspevkov vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já ji právě taky nikde nenašel číslo je 1C0909605 K a index skutečně 08.Z čeho je nevím.Nenašel jsem v etce ani index 10 a tu jsem vyndal ze svého Roomstra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ... mal by som aj ja jednu otazku mam FII sport a 6airbagov bez vypinania. Da sa dorobit vypinanie spolujazdcovho ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 4x airbag roomster + vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Zdravim .Mam jednotku 1C0909605k index 08 že pri je to z vw polo ale neviem nikde som ju nemuhol najst čo je ton za jednotku. Ked ju pripojim k airbagom tak to len vypise zavady 01221 a 01222 chybna montazna poloha ,tak tomu nechapem ? Nedalo by sa prehrat v tejto jednotke soft. aby bola s indexom 01? a nevyhadzovalo tieto chyby? Pripadne nemate niekto jednotku 1C0909605k index01? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxb3 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Ahojky, chci se zeptat, zda jste někdo neměl podobný problém, jako se vyskytnul u mé Fab II r.v.2009, svítí mi kontrolka airbagů, byl jsem na diagnostice u a tam mi bylo řečeno, že chybu hlásí hlavové airbagy. Auto sice bylo havarované, ale jen na zadní část a ani jeden pytel nebyl venku. Řekli mi, že musím do origo servisu a tam přeprogramovat jednotku. Umíte někdo poradit? Díky.maxb3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Nevíte někdo jaký dát odpor místo hlavového airbagu aby si jednotka myslela že tam jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesek Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 zdravím, podařilo se Vám někomu dořešit dodělání deaktivace airbagu spolujezdce? díky aleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Stačí správně udělat zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesek Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 takže se dozapojí kontrolka+vypínač a s kodováním jednotky se nic nedělá? Ono by se to nabízelo, protože ve schematu vypínače jsou zakreslené odpory, které nejspíš nahradí svojí hodnotou airbag... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lesek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 zdravím, může prosím někdo s určitostí poradit jak je s doděláním vypínáním airbagu spolujezdce? Chtěl bych to nějak dořešit a každý radí něco jiného... Zajímá mě hlavně to kodování jednotky. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.