crazyduke Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 ... po nastartování se rozbliká display klimy a při sepnutí na AUTO se kompr. neroztočí. Kompr jsem vyměnil zkusil jsem ho i na přímo a roztočil se, měnil jsem i tlakové čidlo na trubkách klimy..... už nevím co dál... jsem to už 4 x odsával a plnil..... Díky za radu co by to mohlo dělat, nebo kdo by mi to opravil popř. zjistil závadu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Diagnostika? ŘJ je správně nakodovaná? Zkusit jinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Diagnostika? ŘJ je správně nakodovaná? Zkusit jinou... chodila 2 roky v pohodě a najednou nic (letos na jaře) nemám páru jeli ŘJ spráně nakod, ale když to chodiilo a z ničeho nic.... Zkusím sehnat někoho s Diagnostikou aby mi to napíchl..... Zatím Ď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 na primo jsi ho zkousel z baterky ? Jde ti tam proud ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jak už je psáno bez diag se do toho nepouštět.....koukneš co to napíše a hodně to pomůže....a ušetří čas.....M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 na primo jsi ho zkousel z baterky ? Jde ti tam proud ? Ano, kompr. jsem zapojil přímo na baterku a roztočil se... jak píšu v úvodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.