Publikováno Září 28, 200817 r ... po nastartování se rozbliká display klimy a při sepnutí na AUTO se kompr. neroztočí. Kompr jsem vyměnil zkusil jsem ho i na přímo a roztočil se, měnil jsem i tlakové čidlo na trubkách klimy..... už nevím co dál... jsem to už 4 x odsával a plnil..... Díky za radu co by to mohlo dělat, nebo kdo by mi to opravil popř. zjistil závadu.....
Září 28, 200817 r Autor Diagnostika? ŘJ je správně nakodovaná? Zkusit jinou... chodila 2 roky v pohodě a najednou nic (letos na jaře) nemám páru jeli ŘJ spráně nakod, ale když to chodiilo a z ničeho nic.... Zkusím sehnat někoho s Diagnostikou aby mi to napíchl..... Zatím Ď...
Září 29, 200817 r Jak už je psáno bez diag se do toho nepouštět.....koukneš co to napíše a hodně to pomůže....a ušetří čas.....M.
Září 30, 200817 r Autor na primo jsi ho zkousel z baterky ? Jde ti tam proud ? Ano, kompr. jsem zapojil přímo na baterku a roztočil se... jak píšu v úvodu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.