djgigi05 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 dnes sem chtel vymnenit kola na moji fabii a kdyz sem odkroutil vsech 5 sroubu tak mi kolo nejde sundat to stim muz prosim byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 bud chlap a zaber :-D je to jen prirezle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 vykopni to - jinak nic pak nemazej az to budes nandavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Proč nemazat, pokud se na náboj dá měděný sprej, neuškodí ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 uz je to dole...kamo jel kolem kteri dela v servisu a mi to sundal...on se taky divil ze to de ponekud tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Proč nemazat, pokud se na náboj dá měděný sprej, neuškodí ničemu... Jo slo by to i grafit. vazelinou, ale to jen proto, aby nenamazal omylem k tomu i vsechny srouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Šrouby ještě na cestě povolit a auto rozhoupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Šrouby ještě na cestě povolit a auto rozhoupat. přesně tak, chce to ale auto rozhoupat za pneumatiku. Pokud cloumáš za kasli, tak většinu energie pohltí tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 velký kladivo a jebnout zevnitř do gumy... od tý doby, co se o auto trochu víc starám, tak nepřirezlo (nestlihlo) nikdy nic a šrouby na voděodolnou vazelínu ať to nejde úplně na sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Ja mám tiež problém s elektrónmi.Dnes som si chcel vymeni ťbrzdové doštičky.Všetky šróby som dal dole,no koleso som nemohol dostať dole.Bol som sa spýtať u jedného dobrého automechanika a ten mi povedal že keď dáva elektróny tak očistí dosedacie plochy a nejaký ráfik a namaže vazelínou,takto to neprihrdzavie.Ja som nič také neurobio a prihrdzavelo.Mlátil som do kolesa,kopal no povoliť nešlo.Dúfam že on to rozchodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 není nic mocnejšího než pořádnej kopanec do gumy - nestalo se, že by to přirezlý kolo ustálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.