tonda_h Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 zdravim, kolegove..mam fabku 1.4 MPI 44kw, najeto 103 000 a letos na jare jsm zacal mit problem s razenim..jde o to, ze cas od casu nejde, nebo jde jen velmi tezko zaradit urcita rychlost..vetsinou to byva dvojka nebo ctyrka, ale nekdy i jiny rychlosti..zvlastni je, ze se to deje skutecne jen nahodile, nekdy jezim cely den a neni nejmensi problem..zda se mi taky, ze se to zhorsuje s narustajici teplotou, ale to je skutecne jenom pocit..mam tam defend lock, ale nezda se mi ze by to s tim nejak souviselo..kdyz se vyskytne ten problem tak netrva dlouho, zaradim jinou rychlost, nebo to tam proste nejak "narvu" a pak uz to radi zase normalne..nekdy jde zaradit ta rychlost tezko, nekdy vubec, poste na neco narazi..nemate nahodou nekdo s necim podobnym zkusenosti, nebo netusite co by to mohlo byt?diky moc za odpoved, budu vdecnej za jakoukoliv radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VáclavSedlář Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Možná že už ti nevypíná spojka, nebo máš málo oleje v převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 kolko stoji vymena lamely a pritlacaku alebo co sa este vymiena? v lete v zapche ked som dlhsie stal na spojke a posuval sa iba povolovanim spojky tak dost smrdela. teraz sa mi zda, ze niekedy sa chova ako pisal majitel prispevku. teda zatial sa tak chovala raz. sa mi udalo ze sa mi blbsie radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans1 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 zdravim, kolegove..mam fabku 1.4 MPI 44kw, najeto 103 000 a letos na jare jsm zacal mit problem s razenim..jde o to, ze cas od casu nejde, nebo jde jen velmi tezko zaradit urcita rychlost..vetsinou to byva dvojka nebo ctyrka, ale nekdy i jiny rychlosti..zvlastni je, ze se to deje skutecne jen nahodile, nekdy jezim cely den a neni nejmensi problem..zda se mi taky, ze se to zhorsuje s narustajici teplotou, ale to je skutecne jenom pocit..mam tam defend lock, ale nezda se mi ze by to s tim nejak souviselo..kdyz se vyskytne ten problem tak netrva dlouho, zaradim jinou rychlost, nebo to tam proste nejak "narvu" a pak uz to radi zase normalne..nekdy jde zaradit ta rychlost tezko, nekdy vubec, poste na neco narazi..nemate nahodou nekdo s necim podobnym zkusenosti, nebo netusite co by to mohlo byt?diky moc za odpoved, budu vdecnej za jakoukoliv radu.. A co siletbloky motoru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 (editace) Já mám to samý, ale pouze u zařazení zpátečky , dvojky a jedničky, nejdřív jsem si myslel, že to může být zařízení park. aistentu, ale teď se mi zdá že to může způsobovat přítlačná pružina na šaltpáce. Někdy to jde bez problému, někdy musím znovu do neutrálu a do jedničky nebo do zpátečky a cítím přecvaknutí, než dostanu požadovanou rychlost do správný polohy. 1,4 16v , 95000km Editováno: 12. Listopad 2008, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Cawte mam taky problem a nejde ani tak o tazke radenie ale nechcel som zakladat novu temu... ide mi o to ze dlhsie som nesedel v aute a jak som sadol a vyradil jednotku tak paka co by mala skocit do neutralu isla o dost pomalsie ked ju dam doprava a necham ist samu do N tak skoci pekne.... neviete cim to moze byt?? inak auto 1,4 mpi (44kw) diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 nikto nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.