cupijbc Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 chci se zeptat, jestli jde predelat symphony na cd tak aby cetlo i mp3...jestli ano tak na kolik to tak prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 www.brm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 www.brm.cz nevis nahodou na kolik to prijde? na jejich strankach jsem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Už se to tu někde řešilo, něco kolem čtyř tisíc(pokud si to dobře pamatuju) + tvoje rádio (výměna kus za kus) Editováno: 1. Říjen 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 driv to tam myslim bylo, ale ted to taky nevidim .. napis jim a mas to vyresene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 uz jsem psal.....4000 je celkem dost na to ze jim puvodni nechas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 stare prodej a kup nove na mp3 a budes na tom lip .. neni co resit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 stare prodej a kup nove na mp3 a budes na tom lip .. neni co resit ... nejspis to tak dopadne, 4000 ze predelani se mi fakt davat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nevím, možná s tou cenou kecám. Mrkni se tady po fóru, někde v elektrice u Fábií I nebo u Oct o tom bylo velké téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nevím, možná s tou cenou kecám. Mrkni se tady po fóru, někde v elektrice u Fábií I nebo u Oct o tom bylo velké téma. zkusim pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tady to máš - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hony+servis+MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tady to máš - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hony+servis+MP3 ted jsem to taky nasel...ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Jj, v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Čus. Já to od nich bral 18.4 tohoto roku a i s poštovnym to vyšlo na 3 561 Kč. Přišlo to od nich v origo bedně a navodem obsahujícím obsluhu MP3.Zatím naprostá spokojenost http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3332&st=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 si kup FM modulator za petikilo a mas to vyresene, nevim podle me to hraje dobre i z toho ,ale mozna ze mam jen dobrej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 chci aby mi fungovalo ovladani z volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 tak radio obednano....a celkem a za pekny peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Pochlub se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 z druhe ruky, se zarukou pul roku za 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 tak radio namontovane, hraje pekne a hlevne funguje ovladani z volantu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 hoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) rad bych sem dal fotky ale nejde mi to sem vkladat, nevim kde chyba Editováno: 10. Říjen 2008, autor: cupijbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Tak mě de dát, tak netušim co máš blbě Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Fridom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) fridom: diky za obrazek tohle tam bylo pred tim Editováno: 10. Říjen 2008, autor: cupijbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.