Combi2002 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Zdar, odpověděl jsi si sám. Než to nějak bastlit, sehnal bych jen páčku k MF volantu a tuhle s tempomatem vyndal i se svazkem a prodal a ještě se ti nějaký peníz vrátí. Já to tak udělal ve fábii I a spokojenost. Prima den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kveti Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 (editace) ahoj majstri superb1 1,9 96kw rok 2004 radio symphonia cd s menicom volant mf -svietia vsetky tlacitka ,trubi,tempomat ide /ale nezobrazuje na palubovke zuadne svetielko tempomatu ziadna kontrolka na budikoch ale to nevadi/ a teraz problem nejde ovladanie rádia ani na dote nevidim aka hra stanica kto poradi pomoze co s tym ?? Editováno: 25. Březen 2017, autor: kveti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 ahoj Pánové .Prosím není tu někdo z okolí chomutov kdo by mi zapojil original radio do maxidotu a multi volantu plus tempomat ja to kupoval uz bez originalu radia a ted jsem si ho koupil symphony mp3 multifunkční volant tam byl zatím jen sviti kontrolky dokoupím usb port a mini iso conektor . jen nejsem eletrikář a chtěl bych timto poprosit člověka který ví co dělat a už to dělal xkrát jestli by mi to zapojil a zprovoznil všechno .zaplatím nic jiného mi nezbívá děkuji za odpovědí.Octavia combi rok 2003 96kw 6tikvalt TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 můžu zapojit, jsem bohužel z Humpolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazzik94 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Dobrý den byl by kontakt na rolbare k mání předem děkuji potřebují poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelp1993 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 V 12. 8. 2010 na 19:53, Řehoř napsal: Takže včera konečně dokončeno. Vše funguje tak jak má, na první zapojení... MF volant, navigace s TMC boxem, maxidot, tempomat. Nebylo třeba ani dělat reset Gateway, chodilo to hned, i když jednotka byla zprvu nakódovaná špatně na 00008. Nyní je kódování 00118, zapojení je sice dost drátů, taky rozebírání bylo dost. Ale je to dobrá věc, hlavně kvůli tempomatu na volantu... Pár fotek z montáže... Dobrý den mohl bych vás prosím požádat o přesnější foto s paticí? jak jsou popsány kabely ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Zdravim panove, prosim muze mi dat nekdo vedet, zda MF volant na O1 je stejny jako neMF, teda zda tlacitka jsou soucasti ABG? jde mi o novou kuzi, a rad bych koupil volant uz obsity, at nemusi auto nejde stat bez volantu nez se to udela... tak zda muzu koupit obycejny, nevo je volant co ma MF jiny? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luxik100 Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Dobrý den, neřešil jste někdo dodělání volantu kdy v autě chybí do budíku can H/L nejspíše starší gen 2nebo 2,5 Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Ano mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luxik100 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Jaký je prosím postup, musí se auto předělat na 3G nebo jde can h/l vytáhnout z komfortní jednotky zamykání ? Zapojeni jsem provedl podle schémat akorát mám volant z 1 superba, jednotka prý musí být 3U0907487A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny_OCT1 Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 (editace) Nazdar. No. Mám taký menší problém. Auto Škoda octavia 1 2004 1.9 TDi 74 kW 4x4, budíky maxidot Tempomat (po prečistení všetkých kontaktov) funguje, podľa vcds všetky tlačidla na volante reágujú. Rádio mám aftermarket Pioneer MVH-S420BT s prepojkou na mf volant od connects2 (oboje funkčné, testované v superbe mk1, mf volant reágoval) Ku konektorom mi idú 2 káble, fialový a fialovo-biely, ktoré idú od komfortnej jednotky (hnedý konektor) do rádia (zelený konektor). Komfortnú jednotku mám na tri konektory (biely, hnedý a čierny), ale ani na internete neviem nikde takú poriadne nájsť a schémy už vôbec. Problém je, že tam nikde nemám riadiacu jednotku mf volantu 451, na tých fialových kábloch multifunkcia nefunguje ale na origo rádiu z golfa, mi pridávalo hlasitosť pri zrýchlení a na origo rádiu škoda symphony som sa síce nedostal cez safe, ale normálne mi na dote ukázalo safe a čísla a keď som dal napr. Volume +, tak mi predskakovali čísla na safe. už je to čisté zúfalstvo. Neviete niekto, čo s tým? OPRAVA Nechápem ako som to mohol takto hlúpo prehliadnúť, ale jednotku 451 som našiel🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Editováno: 5. Duben 2023, autor: Danny_OCT1 Spresnenie problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p4n7h3r Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna (editace) Nazdar lidi. Chci dodělat MF volant do staré ovce. Mám MF volant a relatko pod palubku. Kabeláž stačí stávající nebo je taky potřeba vyměnit? Díky za info. Případně když bych chtěl i tempomat tak jen páčka a je to ze stejného relatka nebo je potřeba (krom dokodováni vagem ještě něco dalšího?) Díky za info. Editováno: 23. Ledna, autor: p4n7h3r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Ledna Sdílet Vloženo 23. Ledna nutné kompletně dodělát kabeláž k relé multifunkce, nic navíc tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasD77 Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna ...řeším to samé... Chci dodělat MF volant do staré ovce. Nemáte někdo schéma zapojení..? Co kam...? Mám dodělávaný tempomat na páčce a teď bych ho rád přestěhoval na volant... 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Schemy su sucast dielenskej prirucky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasD77 Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna ...to jsem proklikával ale většinou jsem našel 404 not... 😄 Ale zkusím ji pohledat po netu... Dik za tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna Ak ten mega.nz v poslednom nefunguje, treba nahlasit a urobim reupload. Co ja viem, tak vsetky mega linky su funkcne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasD77 Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna ...tak úplně dolu jsem se nedostal... 😄 Přiznám se, že jsem koukal jen na linky na začátku a zbytek jsem bral jen jako diskuzi o nich... Dík za upozornění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.