ribac Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tak jsem nakoukl po týdnu pod kapotu a ke zděšení jsem zjistil,že mám prokousaný tapec neboli tu látku co je součástí kapoty z vnitřní strany.Uprostřed vykousané a bordel po celém motoru.Parkuju přímo na hlavní silnici u okraje tak nechápu jak se tam mohla havěť dostat. Nevíte prosím jaké je to číslo náhradního dílu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 to nevim, ale vim o kotatech k darovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Mělo by to byt 1U0 863 831 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 skus si tam dat take sacky co odpudzuju hlodavce a inu skodnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worwan Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak jsem nakoukl po týdnu pod kapotu a ke zděšení jsem zjistil,že mám prokousaný tapec neboli tu látku co je součástí kapoty z vnitřní strany.Uprostřed vykousané a bordel po celém motoru.Parkuju přímo na hlavní silnici u okraje tak nechápu jak se tam mohla havěť dostat.Nevíte prosím jaké je to číslo náhradního dílu?? Nemusi to bejt myši,delaj to i kuny. tahne je tam teplo z motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) To taky znám. Udělaly mi to na mém bývalém civicu a taky napodzim. Dělaj si z toho prima hnízdo. Mě při tom kousání ještě přibrali i kabely . buď rád , že si dopadl ještě relativně dobře. Doporučení? Neparkuj u kanálů ! A bude klid Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Jardachal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 no na motoru se jim moc a moc líbí a nosí si tam i papání, mrkni jak jsem dopadl já http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42672 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak to je fakt pěkný. Ale na ty kanály taky bacha. Potkanum strašně chutnají kabely a výměnou ti tam žádný stejk nenechaj. Asi by bylo dobrý, tam čas odčasu nachcat a označkovat si území Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.