Přejít na obsah

zadne el okna jablotron

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapci chcem sa opytat rozmyslal som spravit zadne okna do elektriky ale chcel by som tam origo tlacitka na otvorenie a zatvorenie okna da sa to nejako prerobit?? diki moc a co vlastne mi treba?? mam predne origo el okna...

Vloženo

jja le chcem to mat co najlacnejsie nieje to zbytocne.... davat tolko penazi za origo?

Vloženo

jde to i bez samostatné pojistky: + pól natáhneš od přední stahovačky. Jo a ještě musíš (vlastně nemusíš, ale je to lepší) ve dveřích řidiče nahradit to dvoutlačítko za čtyřče, abys mohl zepředu ovládat okna ( to by s tím Jablotronem asi nešlo)

Vloženo

Ide to ovládať aj origo ovládačom ale je to sex to prerobiť.

Reso zasa si bol hrr brr do písania príspevku a kuk tie chyby.

riešenie "napoj to na prednú sťahovačku" je nanič kôli odberu.

Všeobecne neviem kolko stoja tie zadné od jablotronu ale možno v bazári alebo na vrakáči zoženieš origo a je vystarané. Teda ešte nie.

Vloženo

Ahojte, predstavte si, že som bol v original predajni a servise Škoda. Mám predné sťahovačky original (Octavia I Solid). Spýtal som sa, koľko by stálo dorobenie zadných sťahovačiek. Ich vysledná cena = 70000,- s DPH. Asi im preskočilo. Vraj tam v dverách treba všetko meniť. Vie niekto posunúť dáku schému, fotky, zoznam vecí na prerobenie a cca. odhad ak by to robil človek doma v garáži?

Vloženo (editace)

Ospravedlnujem sa za svoju nepozornost. Ale na sluzobnu fabiu nam to prepocitali o 20000 menej. I tak sa mi zda, ze je to nehorazne predrazene.

Editováno: , autor: Standis
Vloženo

Profor jj viem mam tam chyby ... respektive nezmysli lol ale nemohol som to uz opravit :( ale hlavne ze ste pochopili mojmu jazyku :D

Vloženo

cafte chlapci,

mam doma 2 ks zadnych plechov aj s motorcekmi ale problem je, ze su oba lave biggrin.gif

mozno by sa dal ten jeden motorcek nahodit na pravu stranu, ale to je na otestovani

keby ste mali zaujem aspom o polovicku zadnych stahovaciek tak sa dohodneme na cene :palec2:

Vloženo
riešenie "napoj to na prednú sťahovačku" je nanič kôli odberu.

co se ti na tom nelíbí? ta pojistka to bez problémů utáhne. Mám už to takhle rok a půl a běhá to bez problémů. Okna přitom často zavírám přes dálkáč, tedy přední i zadní jedou najednou

Vloženo (editace)
no to asi nepojde

ked nepojde, tak neva mam aspom polovicku na lavu stranu keby bol zaujem ;):)

wittmann: profor to myslel zrejme tak ze kabel, ktory ide od napajania cez poistku az k rozpojeniu na prednu a zadnu cast bude dost zatazeny pokial pouzijes stahovacky naraz, toho by som sa aj ja troska obaval, ale vydrzat to moze.

Editováno: , autor: robko

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...