Wollf Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Dobrej,jakym superbem by se dal tahnout podval s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 pozor, řidičák CE, jde o jízdní soupravu, jen C nestačí, to je jen na vozidlo na 3,5t, pokud za toho supa dáš vozejk, je z něj jízdní souprava nad 3,5t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Staci BE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berous Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak kolik je na zavesu na 1,9 TDi 96kw a na 2,5 TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 U brzděného přívěs je to u obou motorů stejné a to 1600kg, u nebrzděného 96kw/650kg a 120kw/750kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 poradí někdo kolik stojí dodatečná montáž TZ na supa, (nové, použité)děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Taky by me to zajimalo - jak je to pak se zapisem do TP ? Co je k tomu treba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jednoduche, koupim tazne- montuju sam - STK - dopravka, je potreba papir od tazneho (atest atd.) hotovo nebo zajedu do firmy kde maji povoleni na instalace a odpadne mi navsteva STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 řidičák na BE vyjde na kolik, když B mám ? Dělaji se asi i testy, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Montovali mě tažné vloni a stálo mě z montáží a elektrikou 7500,dával mě tam ještě zásuvku s mikrospínačem,aby se při zastrčení zástrčky deaktivovaly parkovací senzory.Je to bajonet a není při vyndání vůbec na autě vidět.Kdo o něm neví tak by ho stěží na autě hledal.myslím si,že tahle varianta je super a nevyřezává se nárazník při montáži.dali mě povolení k montáži typovej list a na úřadě to stálo jen asi 80 Kč za zápis do techničáku.Jeto českej výrobek od Vsc náchod. maximálně spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 B+E je jazdna súprava do 3,5T ? To znamena auto + príves? a C+E je jazdná súprava nad 3,5T? ked mam nakladak nad 3,5T bez navesu alebo privesu tak mi stací C ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 B+E je jazdna súprava do 3,5T ? To znamena auto + príves?a C+E je jazdná súprava nad 3,5T? ked mam nakladak nad 3,5T bez navesu alebo privesu tak mi stací C ? Ne B+E je souprava kdy tazne vozidlo je do 3,5 t tj. souprava až do teoretické 7250 kg! Muzes mit soupravu do 3,5 t s vozikem dejme tomu 1,5t a porad nepotrebujes E, pokud neprekrocis celkovou hmotnost soupravy 3,5t. C je cokoliv nad 3,5t jako solo vozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Aha. dík uz v tom mam jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda-s Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jak sem to pročet tak se Superbem neda tahnout podval s autem??(myslim na 1,9Tdi,96kW),kdyz se píše max 1600kg,tak to je bez plaťáku nějakejch 1100-1200kg,coz je tak na nejaký malý auto.Nejde nějak zvýšit nosnost TZ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Jak sem to pročet tak se Superbem neda tahnout podval s autem??(myslim na 1,9Tdi,96kW),kdyz se píše max 1600kg,tak to je bez plaťáku nějakejch 1100-1200kg,coz je tak na nejaký malý auto.Nejde nějak zvýšit nosnost TZ?? Je to opravdu jenom na nejaky maly auto.Muzes pripojit jenom prives ktery ma celkovou hmotnost 1600kg.Prives ktery ma celkovou hmotnost vyssi nez 1600kg nemuzes vubec tahnout.Zvysit nosnost nejde. Je to dane vyrobcem.Zkousel jsem to na mercedesu a neslo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel46 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Zdravím řeším stejný problém, ptřeboval bych za superba zapřihnout vlek. Ale bohužel utáhne jen těch 1600kg. A nejde to třeba že se udělá tažný třeba na 2 tuny? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Nejde, psal jsem i Do Škodovky a prostě nejde. Nasel jsem jen svuj email, psany v roce 2007: Dobry den, jsem majitelem Superba 2,5 tdi, a nechal jsem si na sve auto namontovat tazne zarizeni, vyrobce tazneho uvadi maximalni zatizeni 2100kg, ale Skoda jako vyrobce auta jen 1600 pro vsechny Superby. Chci se zeptat jestli neni jakkoli mozne dostat do tp nejak vyssi hmotnost nerikam zrovna onech zminovanych 2100kg, ale dejme tomu 1800. Mam totiz dopravnik na kone ktery ma celkovou hmotnost 1800 kg, i kdyz vezu kone tak neni ta hmotnost nikdy 1800, ale bohuzel policie je neuprosna a za superbem tahat tento vozik nemuzu. U octavii je hmotnost taznych rozdelena a u superba je jen jedna, pritom zrovna muj motor je ten nejtezssi takze s vahou auta by problem byt nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 A nebo to risknout a tahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 tahal jsem pres 2,5t a nebyl problem, ale PCR by s tim asi mely problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Trochu to znám. Pak jsem na tom táhl BMW 3. Ale to už bylo poznat. Chtělo by to o trochu větší vlek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke-duke Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Dobrý den,věděl by někdo,kolik utáhne superb tdi 140 kw s manuálem? V technických údajech ,co jsem našel na netu,jsou jen pro AP nebo 4x4 s AP. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.