juraj1 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ahoj, pred časom som si kúpil OI r.v. 1998. Mám taký "malý" problém s kľúčom na uzamykanie spiatočky (Comstruct). Potrebujem 2 sady kľúčov, lebo s autom jazdí aj môj otec. Kľúč od auta som dostal 2x, ale ten spiatočkový len 1. Pochodil som všetky možné kľúčové služby po okolí a výsledok: spravíme ale treba kartu Multi-lock, bez nej nič. Z bazáru, kde som kúpil auto som nič nedostal, ani pôvodný majiteľ nič nemá. Ako sa dopátrať karty, resp. akým spôsobom dať vyrobiť kľúč? Máte niekto s niečim takým skúsenosť? Škoda servis som zatiaľ neskúšal, lebo tam by za to chceli nie 200,- Sk ako v Multi-locku ale aspoň 1500,-. Poraďte. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Napis priamo do :CONSTRUCT SLOVAKIA s.r.o.Roznavska 30 Bratislava. Info linka:0903 225 537,, 0903 787 379, email: info@construct.sk, http://www.construct.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Ahoj, pred časom som si kúpil OI r.v. 1998. Mám taký "malý" problém s kľúčom na uzamykanie spiatočky (Comstruct). Potrebujem 2 sady kľúčov, lebo s autom jazdí aj môj otec. Kľúč od auta som dostal 2x, ale ten spiatočkový len 1. Pochodil som všetky možné kľúčové služby po okolí a výsledok: spravíme ale treba kartu Multi-lock, bez nej nič. Z bazáru, kde som kúpil auto som nič nedostal, ani pôvodný majiteľ nič nemá. Ako sa dopátrať karty, resp. akým spôsobom dať vyrobiť kľúč? Máte niekto s niečim takým skúsenosť? Škoda servis som zatiaľ neskúšal, lebo tam by za to chceli nie 200,- Sk ako v Multi-locku ale aspoň 1500,-. Poraďte. Ďakujem. Já jsem to řešil u Defend locku, ale potřebovali výrobní čísla klíče, jinak 250Kč za klíč, přímo ve fabrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mulli Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ahoj, já řešil přesně ten stejný problém (construct), dostal jsem k autu jen jeden klíč... Zajel jsem si do obyčejné výrobny klíčů, kde jsou schopni takový klíč udělat, pouze jsem musel mít velký TP a vůz s sebou. Šli se mnou do auto zkontrolovat, že ten klíč tam pasuje, podepsal jsem čestné prohlášení a za pár minut jsem měl nový klíč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 No u nás sú s tým problémy. Bolo mi tvrdené vo viacerých výrobniach kľúčov, že " oni nemajú surový profil kľúča od mul-t-locku", ktorý ten zámok vyrába a bez žltej karty kľúča mi ho nevyrobia. Obrátil som sa na Construct a tí mi to sú ochotní urobiť, ale za 3-5 týždňov a cena s dobierkou cca 950 Skk. Mul-t-lock sa k tomu postavil tak, že ak nemám kartu je to môj problém a kľúč neurobia. Inak cena u nich by bola 278 Skk. To je rozdiel, čo? Takže som ostal bez druhého kľúča, lebo nezamykať auto 5 týždňov nemám odvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ja mám taktiez uzamikanie spiatocky,ale je to zbytocná vec. Niekde som cítal,ze zlodej otvorý kapotu,na prevodovke odpojý táhla(bowdeny),dá tam trojku a odíjde s autom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Kapotu nemusi otvarat, lahne pod auto, vysadi tiahla a zaradi natvrdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.