Dandiel Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Mám problem od te doby co jsem si objednal chromové kolíčky misto šedých. Na nerovnostech a celkové proste drnci, mam RS tapeci a ty kolicky maji v te dire vuli, nevim proc jsou mensi:-( Resil tenhle problem uz nekdo? Rad bych to nejak vyresil nebo si budu muset koupit cerne plastove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Taky tam mám ty chromové a hlavně na kostkách(Letná v Praze) drnčí,dám zpátky origo černý. Editováno: 10. Říjen 2008, autor: speakman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Robilo to aj mne, a prihol som tyčku kliešťami trošku do strany a kolík sa potom trošku opiera o ten plast a tým nieje vôľa na drnčanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Taky mi to delalo a mam jednoduchy a ucinny reseni. Kolicek staci vysroubovat a jeho spodek (az k mistu kde vylejza nad tapec) omotat jednou az dvema vrstvama izolepy. Pouzil jsem latkovou ale je to asi jedno. Nesmi to bejt moc silny, aby kolicek volne jezdil v dire. Trvalo to 10minut a pul roku mam klid ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) jeste jednodussi je udelat toto - kdyz bude tapec dole - napichnete na tu tycku molitan a on vse zaridi aby to bylo utlumene - jinde u aut to tak je udelane - stisi se i komplet zvuj pri zavirani Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Octavka: kde myslis ten molitan? nechal jsem si sehnat molitna 2x2 metry,takze bych jej rad na neco pouzil:-) nemas to nafotcene,nebo nejaky nakres? Jinak zajimave napady:-) ja to take trochu omotal na zkousku,ale asi blbe:-) Jinak me to drnci fakt hodne, jsou tu spatny cesty docela a na kostkach atd mi to pridava strasne na hluku, jsem clovek co musi mit v aute uplny klid - teda hlavne v mém, jinak mam pozitek z jizdy takový ze jen jedu a heldám kde co drnci a zbytecne se nas...am, takze ty kolicky proste msuim vyresit:-)) Pokud mi Octavka poradi,zitra to hned udelam... Jo a jeste co bych rekl k tem kolickum- mel sem problem je tam vubec dostat, uvnitr ten plast co je byl tak tvrdy ze to proste neslo natocit na tu tycku, musel sem to ruzne nozem upravovat atd, no to bylo v hajicku nablito. Meli jste take takovy problem? Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Dandiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) Az bude tapec dole - odsroubuj ten kolicek - a napichni na nej vhodny tvar velikosti prave ten kousek molitanu - kosticku o velikosti treba 5x5x5cm - tapec to primackne po osazeni a je klid. Ten molitan na tom kolicku nikam daleko nezajede, pokud tam mas jeste ten igelit To ma vice aut toto poreseno, jen me prekvapilo ze tady to napriklad neni Hold vladne nam doba plastova Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nakres? nakres napichnutia molitanu na kus silnejsieho dratu? aaaaaaaaaaaa dnes chcu ludia navod na vsetko. je uz navod na robene deti? pred 11 mesiacmi sa mi jedno podarilo tak ak by niekto chcel navod popripade s nakresom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) njo kazdy by to chtel na nakresu asi budu muset rozebrat vsechny dvere a radsi vam to nafotim to zvladnete Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak ,pred 2 dny jsem to udelal,urcite je to lepsi, moc dekuju za radu... jak jsem to mel oddelane,tak sem narval molitan vsude a je to celkove lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No jasne ze je - kdo da mensi kousky tim si moc nepolepsi - ale pak uz ani crnk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Jak to myslis s tema mensima kouskama?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 a uz dost kluci nebo mne slehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Já jsem kolíčky úplně zrušil včetně táhel zadních dveří a udělal jsem diodu od save systému do všech dveří.vypadá to asi tak.A je to funkční ,krásně to bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) Nevypada to spatne,puvodne jsem to take planoval,ale libila by se mi modra LED Editováno: 18. Říjen 2008, autor: Dandiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 ...dnes chcu ludia navod na vsetko. je uz navod na robene deti? pred 11 mesiacmi sa mi jedno podarilo tak ak by niekto chcel navod popripade s nakresom.... cartmanko, ja by som mal záujem, nie nákres, ale pekné fotky s vysokým rozlíšením taký pekný fotonávod. Komentár nemusíš, stačia fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.