Publikováno Říjen 11, 200816 r Čím může být způsobeno že pohyb fofrklackem de ztuha? Mám fabii 1,4MPi 50kW ve výbavě Classic, včera sem jel 1,2HTP a tam stačí cvrnknout a je tam rychlost, a já to musím rvát poměrně velkou silou. Najeto mám 57 000. A problém číslo dva je zařazení 2. rychl. stupně, kde je jakýsi kopanec, spojku můžu pouštět sebepomaleji, ale prostě dvojka nezabírá a najednou tam je naplno, dělá to jen při řazení z 1. na 2. stupeň, při podřazování na dvojku je vše ok.
Říjen 11, 200816 r HTP má inú prevodovku, tým to je. U teba treba spraviť základné nastavenie lanovodov podľa DP a vymeniť olej v prevodovke. A aj tak ti to nepôjde tak ako na HTP. Jazdil som na viacerych MPi a vo všetkých to radenie šlo tuhšie ako na HTP príp. 16V.
Listopad 8, 200816 r Na tom něco bude. Jsem nedávno montil tempomat do jedný 16V a když jsem to projížděl, tak mě zarazilo, jak jde lehonce řadit proti mému MPi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.