Blacky Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) ja mam ted jinej potiz. na zadnim okne se mi cim dal vic zvyraznuje takova linka. Nevim co to jeale vadi mi to. resil uz to nekdo? ma to cenu stim jit do servisu? je to na obou stranach. Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Co to je za hrůzu? To je jako linka třeba od špinavé vody, nebo je to jakoby prasklina??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak tu mám taky na zadním okně.zatim jsem to neřešil a ani nechtěl,ale až pojedu na servisku tak jim to ukážu.To bude sice až asi v listopadu,ale nebudu s tim tam zbytečně jezdit.to já mám jinou "závadu" která se projeví jen někdy.Je to takový pískavý zvuk.Myslel jsem,že to budou brzdy,ale udělalo mi to i při stojícím autě.tak přemýšlím čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Co to je za hrůzu? To je jako linka třeba od špinavé vody, nebo je to jakoby prasklina??? na druhe strane je to jeste horsi. Je to pod sklem. Jako by se odparovala folie (nebo nastrik) toho zatmaveni hran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ástřik zatmavení - myslíš tu černou barvu, co je nejdřív jako tečky a pak je to celá plocha??? Ale že by se to odpařovalo takto v linii, to mi přijde divné. Asi bych se v servisu, třeba při jízdě kolem, zastavil. OT - ten avatar - poznávám dobře příznivce Star Trek? Jestli jo, proč nemáš na R na boku nápis U.S.S. NCC-1701-D ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 spatne prilepene okno, odfukuje se ta barva, je to jinak adhezni plocha pro prilepeni okna k plechu (ramu) auta obcas se to stane jak pracuje lepidlo... ástřik zatmavení - myslíš tu černou barvu, co je nejdřív jako tečky a pak je to celá plocha??? Ale že by se to odpařovalo takto v linii, to mi přijde divné. Asi bych se v servisu, třeba při jízdě kolem, zastavil.OT - ten avatar - poznávám dobře příznivce Star Trek? Jestli jo, proč nemáš na R na boku nápis U.S.S. NCC-1701-D ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) jj dneska se stavim v servise a uvidim co mi reknou. BTW: ano ST. Jsem trekkie, ale dneska uz nikdo moc nevi co to znamena. Nekdo by rekl uchylka, jiny zajem. Mam symboly ST vsude mozne, ale na auto se nehodi. A kdyz uz tak U.S.S. Ústí NCC 1107 trida nebula. To je oznaceni me fiktivni lodi, ENT-D je moc proflakna, navic znicena pri zachrane Veridian III Klingony (Lursa a Betor) Editováno: 31. Červenec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 tak jsem se díval i na jiným R co jsem viděl a měl to samý na levé straně a já to mám uplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj dneska se stavim v servise a uvidim co mi reknou. BTW: ano ST. Jsem trekkie, ale dneska uz nikdo moc nevi co to znamena. Nekdo by rekl uchylka, jiny zajem. Mam symboly ST vsude mozne, ale na auto se nehodi. A kdyz uz tak U.S.S. Ústí NCC 1107 trida nebula. To je oznaceni me fiktivni lodi, ENT-D je moc proflakna, navic znicena pri zachrane Veridian III Klingony (Lursa a Betor) Podívej, říkej si co chceš...Odpor je marný, budeš asimilován! Ostatně, že bych si dal brzo na svoji FII nějaký symbol Borgské krychle? A na místo spolujezdce 7 z 9... To odlepování okna- to by znamenalo znovu vlepit okno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 byl sem v servise. pry to jeste neresili, tak to nafotil a posle do Bolky. Dam vedet. Ae delat stim pry asi nepujde nic. Pokud se to nebude zhorsovat a nebude tam zatekat, tak to asi necham byt, jinak by se muselo prelepit okno. Pry to vypada, jakoby teplem smrstovalo lepidlo nebo co. Vic mi to dela u prichyceni vyhrejvani. Dam vedet jak sem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 jj dej vědět docela mě to zajímá jak to dopadne a zajímalo by mě kolik lidí to má na R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 jak ste dopadli s tou reklamaci v Bolce? Já mám rok starýho Roomika a mám to tam taky. Ta linka se začala objevovat ted po těch vedrech. Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Jejda. uplne sem na to zapomel. Z Bolky prislo, ze se to da vymenit na zaruku. Dohodl sem se ale v servise, ze na to kaslu. Nezateka a je to jen esteticky problem. Pokud by zacalo zatekat, tak to vymeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Díky moc za odpověd, asi to taky nechám být....zatím to vypadá jako by to tam patřilo, je to pocelým obvodu..... Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 no já jsem to ukázal v sevise kdy jsem byl v listopadu na prohlídce a říkaly že se na to zeptají a zavolají,ale zatim nic ,ale napíšu taky do bolky a jsem zvědavý co mi napíšou.Já by jsem to taky neřešil,ale třeba za dva oky tam může začít zatékat a potom si to budu měnit za svoje peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 hmm., to netusim. Mam auto2 3/4 roku a zatim se to nehlo. Tak sem to snad nezakriknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Být vámi tak to nechám vyměnit. Až to auto budete chtít někdy třeba prodat, tak to pravděpodobně sníží cenu auta, navíc nevíte, co to může za pár let udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Taky s tim počítám,že to nechám vyměnit,ale napíšu do bolky protože servis na to trošku kašle tak si to zařídím sám a půjdu do servisu už s tím že mi to mají vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.