peter7 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Diky za nápad, funguje to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Diky za foto,akorat ja tam nemam tri ty culibrky co se otaci,ale jen dva (myslim ty malinke prcky,co se otaci,kdyz tam vjede ta tycka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Diky za nápad, funguje to!!! TO akoze mne??? , Dandiel neries to- tie valceky a oprav si dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 TO akoze Tebe PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ty brdo - dobry navod a udeluji pochvalu za ten figl s tou matkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Diky Chalani , Peter7,Octavka :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ahojte, tak jsem to vyzkoušel. Trosku mi to pomohlo, ale bal sem se vic tlacit,uz tak to bylo hodne preprizeny,ale i tak díky,o neco je to lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak skus viac privriet dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vic uz moc nechci privirat, otlacuje se mi ta matka na ten plech co je to o nej oprene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak ju obal do izolacnej pasky a nebude ti to robit otlacok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Juju,pak jsem za to hodil malou hadru, ale jo pomohlo to... jeste to zkusim jednou jestli pujde jeste trosku. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 a když to nepůjde matkou tak vem kladivo a když to nepude kladivem tak vem větší kladivo takhle se přece auta nespravují - zvláš když to jde standartním spůsobem povolením pantů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ja si to nakonec nechal sestelovat v servise, ale stejne mi to myslim neudelali poradne...sameho by me zajimalo jak to delaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Pročetl jsem si to a nevím co zkusit, co bude lepší.... Nejdříve zkontroluji panty.... Co je nejobvyklejší příčinou tohoto jevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 odejde spodni pant co je na kastli koupit novy a je to ok,vymenoval sem je tak na 10ti oktavkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 no tak pokud to bude jen pantem, tak je to v pohodě. u mého auta které jsem nedávno koupil je vidět že je po boračce na 100% to schytal předek je nový, nemůže být problém i v tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 muze ale myslim si ze je to nepravdepodobne,zkus to prvni postelovat treba to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 OK zkusím si s tím pohrát pak bych se ti ozval...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tak opravu tohohle problému jsem viděl v autorizovanym servisu škoda auto na vlastní oči. Vzal se zvedák kus dřívka a auto se pozvedlo za dveře a ejhle už to bylo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 ja mam taky problem ze neviem ci mi padaju dvere alebo nie,r.v. 2005/8 som kupil a december som tlmil z dynamat cely dvere a teraz ako pozeram tak ak sa zatvara dvere-dole ma ciaru-co to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 ja mam taky problem ze neviem ci mi padaju dvere alebo nie,r.v. 2005/8 som kupil a december som tlmil z dynamat cely dvere a teraz ako pozeram tak ak sa zatvara dvere-dole ma ciaru-co to moze byt? To mas klasicky skrabanec na B stlpiku . Spara 4,5mm medzi prednimi a zadnimi dverami ma bit rovnaka jak hore tak aj v oblasti klucky aj dole pod bocnou listou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 mysterx888: tohle má skoro každá starší octa... je to obouchaný od toho těsnění co je spodku dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 takze je to normalne?je to ok alebo sa da nieco este spravit aby to uz viac neskrabalo dalej-dlhsie a hlbsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 jediný co mě napadlo tak to potáhnout čirou fólií... zkoušel sem to a docela to šlo, ale při strhnutí fólie to šlo i s lakem, tak sem to nechal přelakovat... ale myslim si, že kromě přelakování a následnýmu přelepení fólie tomu nazabráníš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 mam 3 rocne auto len sa bojim ze pocase bude hrdzaviet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.