Říjen 16, 200816 r Diky za foto,akorat ja tam nemam tri ty culibrky co se otaci,ale jen dva (myslim ty malinke prcky,co se otaci,kdyz tam vjede ta tycka)
Říjen 17, 200816 r Diky za nápad, funguje to!!! TO akoze mne??? , Dandiel neries to- tie valceky a oprav si dvere.
Říjen 22, 200816 r Ahojte, tak jsem to vyzkoušel. Trosku mi to pomohlo, ale bal sem se vic tlacit,uz tak to bylo hodne preprizeny,ale i tak díky,o neco je to lepsi.
Říjen 23, 200816 r Vic uz moc nechci privirat, otlacuje se mi ta matka na ten plech co je to o nej oprene
Říjen 24, 200816 r Juju,pak jsem za to hodil malou hadru, ale jo pomohlo to... jeste to zkusim jednou jestli pujde jeste trosku. Díky moc.
Listopad 14, 200816 r a když to nepůjde matkou tak vem kladivo a když to nepude kladivem tak vem větší kladivo takhle se přece auta nespravují - zvláš když to jde standartním spůsobem povolením pantů
Listopad 14, 200816 r Ja si to nakonec nechal sestelovat v servise, ale stejne mi to myslim neudelali poradne...sameho by me zajimalo jak to delaji...
Listopad 16, 200816 r Pročetl jsem si to a nevím co zkusit, co bude lepší.... Nejdříve zkontroluji panty.... Co je nejobvyklejší příčinou tohoto jevu?
Listopad 17, 200816 r odejde spodni pant co je na kastli koupit novy a je to ok,vymenoval sem je tak na 10ti oktavkach
Listopad 17, 200816 r no tak pokud to bude jen pantem, tak je to v pohodě. u mého auta které jsem nedávno koupil je vidět že je po boračce na 100% to schytal předek je nový, nemůže být problém i v tom?
Listopad 17, 200816 r muze ale myslim si ze je to nepravdepodobne,zkus to prvni postelovat treba to pujde
Prosinec 11, 200816 r Tak opravu tohohle problému jsem viděl v autorizovanym servisu škoda auto na vlastní oči. Vzal se zvedák kus dřívka a auto se pozvedlo za dveře a ejhle už to bylo ok.
Prosinec 18, 200816 r ja mam taky problem ze neviem ci mi padaju dvere alebo nie,r.v. 2005/8 som kupil a december som tlmil z dynamat cely dvere a teraz ako pozeram tak ak sa zatvara dvere-dole ma ciaru-co to moze byt?
Prosinec 18, 200816 r ja mam taky problem ze neviem ci mi padaju dvere alebo nie,r.v. 2005/8 som kupil a december som tlmil z dynamat cely dvere a teraz ako pozeram tak ak sa zatvara dvere-dole ma ciaru-co to moze byt? To mas klasicky skrabanec na B stlpiku . Spara 4,5mm medzi prednimi a zadnimi dverami ma bit rovnaka jak hore tak aj v oblasti klucky aj dole pod bocnou listou.
Prosinec 18, 200816 r mysterx888: tohle má skoro každá starší octa... je to obouchaný od toho těsnění co je spodku dveří...
Prosinec 18, 200816 r takze je to normalne?je to ok alebo sa da nieco este spravit aby to uz viac neskrabalo dalej-dlhsie a hlbsie.
Prosinec 18, 200816 r jediný co mě napadlo tak to potáhnout čirou fólií... zkoušel sem to a docela to šlo, ale při strhnutí fólie to šlo i s lakem, tak sem to nechal přelakovat... ale myslim si, že kromě přelakování a následnýmu přelepení fólie tomu nazabráníš...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.