Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, pročetl jsem si témata ohledně všelijakých možností jak dodatečně odhlučnit motor popřípadě instalovat na zimu lepší izolaci když od výroby na tamhletom šetří. Narazil jsem při prohledávání netu na tento díl č. 6Y0863831D a popravdě ani z etky nevím jak to vůbec v reálu vypadá a z čeho je to vyrobené. Posílám Foto. Máte to někdo na autě? Je to nějaký plastový díl potažený nějakou speciální izolaci, nebo je to nějaká guma či filc? cena se pohybuje okolo 500 kč (bez příchytek) a prej je to kompatibilní se všemi modely fabie.

post-18074-1223820476_thumb.jpg

filc, má každá třetí Fabia

• Autor

Dík za info, z etky to vypadá jako nějaký dekl :-) Aji se mi to za tu cenu nezdálo.

Jinak dil obsahuje i vsechny prichytky, tudiz cena okolo 500,- Kc je konecna.

Ja to mam stalo to 670sk a je taka mi to pripada ako nobasil izolacia vzhladovo z tu takou ciernou dekou navrchu potiahnuta, ale dolezite je ze to je citit :) auto sa rychlejsie zohreje a pomalsie chladne a je to troska tichsie :-)

Jinak dil obsahuje i vsechny prichytky, tudiz cena okolo 500,- Kc je konecna.

Tohle jsem tam taky dodělával je to práce na 5 minut a je to znát jak na hluk i na teplotu.Výrazné zlepšení.

nikdy som nemal auto bez toho takze iba potvrdim ze to vydrzi bez poskodenia viac ako 5 rokov.

to tlumení je i s těma příchytkama, takže cena bude konečná. Já jsem to kupoval vloni, ale nepřijde mi, že by auto bylo po instalaci nějak výrazně tišší. Je to taková stlačená vlna, nebo filc (nevím jak to přesně nazvat).

Upraveno od pitrs78

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.