Ivan Vlach Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Zdravím všechny, pročetl jsem si témata ohledně všelijakých možností jak dodatečně odhlučnit motor popřípadě instalovat na zimu lepší izolaci když od výroby na tamhletom šetří. Narazil jsem při prohledávání netu na tento díl č. 6Y0863831D a popravdě ani z etky nevím jak to vůbec v reálu vypadá a z čeho je to vyrobené. Posílám Foto. Máte to někdo na autě? Je to nějaký plastový díl potažený nějakou speciální izolaci, nebo je to nějaká guma či filc? cena se pohybuje okolo 500 kč (bez příchytek) a prej je to kompatibilní se všemi modely fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 filc, má každá třetí Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Vlach Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Dík za info, z etky to vypadá jako nějaký dekl :-) Aji se mi to za tu cenu nezdálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Jinak dil obsahuje i vsechny prichytky, tudiz cena okolo 500,- Kc je konecna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ja to mam stalo to 670sk a je taka mi to pripada ako nobasil izolacia vzhladovo z tu takou ciernou dekou navrchu potiahnuta, ale dolezite je ze to je citit auto sa rychlejsie zohreje a pomalsie chladne a je to troska tichsie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jinak dil obsahuje i vsechny prichytky, tudiz cena okolo 500,- Kc je konecna. Tohle jsem tam taky dodělával je to práce na 5 minut a je to znát jak na hluk i na teplotu.Výrazné zlepšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 nikdy som nemal auto bez toho takze iba potvrdim ze to vydrzi bez poskodenia viac ako 5 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) to tlumení je i s těma příchytkama, takže cena bude konečná. Já jsem to kupoval vloni, ale nepřijde mi, že by auto bylo po instalaci nějak výrazně tišší. Je to taková stlačená vlna, nebo filc (nevím jak to přesně nazvat). Editováno: 17. Říjen 2008, autor: pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.