P2M Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 To sou akorát kecy, lapka nejde po exteriéru, ale výbavě a motorizaci apod,., zašlej lak se dá během půl dne do gala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdravím, Mam prosbu. Mám tady nějaký leštidlo od Sonaxu: Sonax Xtreme Polish&Vax 3 Nano Pro. Problém je že etiketa je v němčině a tak nevím k čemu to přesně slouží a jak se to používá. Byl by jste někdo tý dobroty - pokud to někdo máte česky - ofotit mi tu zadní etiketu s popisem? Na Netu jsem k tomu vyšťoural jen to, že je to na "leštěnka na pastelové a metalické laky" a já mám na autě jen základní nemetalickou červenou. Tak bůh ví, jestli to vubec můžu použít... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Zdravím,Mam prosbu. Mám tady nějaký leštidlo od Sonaxu: Sonax Xtreme Polish&Vax 3 Nano Pro. Problém je že etiketa je v němčině a tak nevím k čemu to přesně slouží a jak se to používá. Byl by jste někdo tý dobroty - pokud to někdo máte česky - ofotit mi tu zadní etiketu s popisem? Na Netu jsem k tomu vyšťoural jen to, že je to na "leštěnka na pastelové a metalické laky" a já mám na autě jen základní nemetalickou červenou. Tak bůh ví, jestli to vubec můžu použít... Díky. samo ze muzes, je to dost dobry pripravek...vlhkou houbičkou nanest a po zaschnuti rozlestit....nesmí se dostat na cerne plasty, dela to fleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Dneska sem si koupil ATAS WAXY 2000 ABRASIVA Leštící krém s abrazivy na starší laky. Vzal sem tím místo pod jednou klikou a po škrábancích ani vidu. Chtěl bych se zeptat, jestli se tím může vzít celý auto. Mám totiž strach aby to abrazivo laku neuškodilo. V prodejně mi říkali že nee, ale přece jenom by mě to zajímalo. Byla by to sicešílená práce, ale asi by to stálo zato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 samo ze muzes, je to dost dobry pripravek...vlhkou houbičkou nanest a po zaschnuti rozlestit....nesmí se dostat na cerne plasty, dela to fleky OK. Dík za info. jak bude vhodná chvíle tak se do toho pustím. Předpokládám, že vlhkou houbičku může zastoupit i hadřík ze starý flanelový košile - namočenej a řádně vyždímanej - a na rozleštění použít stejnej, ale suchej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 čawte...ja umývam aute podľa zašpinenia...ale najmenej 1xmesačne...ručne...šampón používam SHERON a hubku rovnakej značky...vosk mám Turtle Wax Extra Gloss alebo K-2 Turbo K-21...sprej na čierne plasty K-2 BONO...odstraňovač hmyzu Carline...mliečko na pneu K-2...interiérový sprej CINOL...toť moja výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdravím,Mam prosbu. Mám tady nějaký leštidlo od Sonaxu: Sonax Xtreme Polish&Vax 3 Nano Pro. Problém je že etiketa je v němčině a tak nevím k čemu to přesně slouží a jak se to používá. Byl by jste někdo tý dobroty - pokud to někdo máte česky - ofotit mi tu zadní etiketu s popisem? Na Netu jsem k tomu vyšťoural jen to, že je to na "leštěnka na pastelové a metalické laky" a já mám na autě jen základní nemetalickou červenou. Tak bůh ví, jestli to vubec můžu použít... Díky. Tak přesně tuto leštěnku s vosekem mám a jsem s tím celkem spokojen.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Docela me zaujalo myti aktivni penou NERTA. Da se nekde sehnat/koupit mensi baleni aktivni peny NERTA CARNET nez 25l? Stacilo by mi baleni 1l na zkousku... Pěnové mytí metodou NERTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Nejlepší je auto nemýt - neláká lapky. No být to pravda, tak nemusím auto ani pomalu zamykat. Jinak jsem se chtěl optat - existuje nějaký speciální přípravek na skla? Myslím něco, co by nechávalo průhledný ochranný filtr na skle, který by zabraňoval ulpění toho hnědkavého marastu (resp. aspoň by ulehčil jeho eliminaci při mytí), který jde od silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Chapu správně mití Nerta tak že vemu wapku do nadobky naliju nertu vytvoří pěnu, smeju vodou a je čisté jen vysušit a je to? Popř. navoskovat nebo tak něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 cim cistite motorovy priestor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 ARVA + wapka. Niekedy len mastná handra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Nejlepší je auto nemýt - neláká lapky. Zase na druhou stranu není atraktivní. Tak co takhle umývat alá Horst Huchs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 furt mi na tom autě připadalo něco divnýho... a pak jsem na to přišel... je to ten malý špatně umytý flíček na levé straně patých dveří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Já můžu doporučit TurtleWax Nano šampón, to nano má něco do sebe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 V čom je ten nano inakší od iných? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Extreme Nano Šampón s voskem Nano částice vstřebají špínu rychleji, zvyšují čistící výkon a zkracují proces schnutí Nanotechnologie je nový způsob spojování molekul syntetických polymerů, které vytváří dokonalý lesk a dlouhotrvající ochranu povrchu. Nanotechnologie je nejmodernější trend vývoje čistících prostředků. Nano částice generují vyšší přilnavost k ošetřované ploše. Při čištění jednotlivých částí automobilu odstraní i nejjemnější molekuly nečistoty. Turtle Wax® (USA) je druhým největším výrobcem autokosmetiky na světě. Tato americká firma se proslavila zejména svým sortimentem a kvalitou autovosků, které jsou všeobecně uznávány jako nejlepší na světě. Chystam se ho koupit, je tento sampon s voskem opravdu tak dobry jak se o nem pise? Jake jsou Vase zkusenosti s timto pripravkem na myti auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 můžete mi doporučit nějakej bazmek na mytí oken?...to je snad jediná věc, kterou neumím mýt vyjedu z myčky, nechaám to uschnout venku a stejně to mám flekaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já to meju zrvovna tímhle http://www.clin.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodro Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nevim,jestli to sem uz nekdo daval,ale ja to zkusil podle tyhle baby a fakt super. http://www.nissanclub.cz/article_detail.php?id=80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 návod je pěknej...to v létě zkusím....zkoušel jsem naposled leštit favorita...a moc mi to nešlo vždycky jsem umýval enem vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Já jsem spokojenej s přípravkama od SONAXU......Prostě supr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 mám jednu otázku : chci umýt stropnici v autě aniž bych ji pracně vyndával ven. Máte s tím někdo zkušenost ? mám ji jako prase a přemýšlím, čím to mám vyčistit.....nic mě nenapadá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 tak třeba nepěnivej čistič na koberce namíchat dle návodu s vodou,dát do rozprašovače,nastříkat stropnici,nějakým jemným kartáčkem nebo jen žínkou strop vyprat,pak vysát vysavačem na mokré vysávání a nechat uschnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak třeba nepěnivej čistič na koberce namíchat dle návodu s vodou,dát do rozprašovače,nastříkat stropnici,nějakým jemným kartáčkem nebo jen žínkou strop vyprat,pak vysát vysavačem na mokré vysávání a nechat uschnout.... nemám s tím zkušenost, koberce a sedačky jsem dělal pěnou ve spreji, ale tu stropnici jsem nějak neřešil - až teď. Zeptám se blbě, ale co toje nepěnivý čistič ? Nějaký název a pod... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.