Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
rok 2001 - VÚ 7214 Čáslav - 4. základna taktického letectva, ČVO 430. dodnes v dobrém vzpomínám, velice se mi tam líbilo kol11

ja taky,byl sem pod Savarou letka ochrany

Editováno: , autor: foxdivemaster
Vloženo
já byl v Rakovníku myslím rok 2000 :-))

Taky Rakovník ale rok 2003, před tím Jindřichův Hradec 3 měsíce potom Rakovník 3 měsíce, Písek 3 měsíce a nakonec zpátky do Rakovníka.

V současné době už 5 let Aktivní zálohy v HK :)lol

Vloženo

Byl jsem u VÚ 6165 v Livníku nad Bečvou -1. spojovací základna. Rukoval jsem v roce 2000. Po přímači mi dali funci kinopromítače - byla to nejlepší zašívárna jakou jsem mohl dostat. Opušťáků jsem měl tolik, že jsem byl skoro 1/4 roku doma. Jinak přímač byl záběr, který mi dal jen lepší fyzičku, jinak akorát ztráta času a peněz v hospodě.

Vloženo

Tak já byl na vojně 10/1991 - 3/1993 a celou dobu ve Stodu jako spojař (VÚ si už nepamatuji a vojenskou knížku se mi nechce hledat). Skončil jsem jako desátník a to za trest - kvůli holkám ;) . S odstupem času na vojnu vzpomínám jen v dobrém.

Vloženo

2000-2001, VÚ nevím, ale Brno Židenice a ROTE, mechanik řidič, suprovej rok, nejdřív jsem byl taky nasr..., že musím na vojnu, ale ten rok stál za to, super kluci na rotě atd....................., vše, co k tomu patří :kol-99:kol105-_-

Vloženo
Letisko Bochoř 1988-1990 VU 2729 Rota technickeho zabezpečeni.Vodic strojnik na Tatre 148 s centralou a radarom

to jsi mě tam střídal,já šel na jaře ´88 do civilu,2.RZLP,obsluha SUEZ -_-

Vloženo (editace)

VÚ 4480 České Budějovice. 98 - 99, ČVO 170 velitel družstva a ČVO 172 starší řidič. Vozil jsem velitele útvaru a brigády. Jináč jsem jezdil i V3S a T815 :wub: 

Editováno: , autor: oggy
Vloženo

Taky jsem sloužil vlasti. 1979-1981. Nástup VÚ 4341 Chomutov. Přijimač VÚ 1738 Třeboň. VÚ 8060 Zhůří. Pak 23 měsíců vidová hláska Horní Vltavice jako pozorovatel. Šumava. Super vojna. A aby toho nebylo málo, tak v roce 1987 a 1989 měsíční vojenské cvičení u chemiků v Liberci.

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Leden 2000-Leden 2001,přijímač Olomouc-Hejčín,pak Klecany a nakonec Kbely.Byl jsem u modráku,jako řidič,takže PragaV3S,Tatra 815 ,aj ruský ZIL :wub:

Dobrá parta,krásný vzpomínky a těch prochlastanejch peněz :smich:

Vloženo
Nikoho se nechci dotknout, ale je na chlapcích / chlapech hooodně poznat, jetli byli nebo nebyli na vojně....myslím si, že rok by neuškodil nikomu... :-)

absolutní souhlas!

Vloženo
Byl jsem 3 měsíce ve Velké Hleďsebi u Mariánských lázní, zbytek potom u 8280 Prostějov.

...tiež 8280 Prostejov roku 1990 a sranda bola ked som zistil že major roty je tiež zo Slovenska a este k tomu aj z jedneho mesta :-) NZ!!!

No ale prd mi to bolo platne :-(

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...