Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Najde sa niekto na Slovensku kto by vedel flashnut budiky, tak, aby ukazoval palivomer opacne? Chcel by som vymenit budiky, ale su po facelifte, zatialco moja fabka je z cias pred faceliftom a nastal ten problem, ze po zapojeni tych budikov palivomer ukazuje presne opacne (t.j. ked je napr. plna nadrz, ukazuje prazdnu). Da sa to riesit bud vymenou plavaku, alebo flashnutim budikov. V Cechah by sa niekto nasiel, ale vedel by to niekto spravit aj na Slovensku?

ja to flasnem vymenou folie pod rucickami nechces?

cartmanko ale budu ti ukazovat uplne ine otacky...

to bol ftip reso...

profor nebol.... :)

tak ookk

Profor, stenly ma tu desticku z faceliftu a neukazuje mu presne otacky spytaj sa ho ;)

to sa mi nezda. stupnica sa podla mna na otackach nemenila. iba ak by mal pristrojovku z inej motorizacie.

• Autor

Dizajn po facelifte je sice fain, ale nevyriesi mi to moj povodny problem - PP. ;)

Inak pre porovnanie - budiky pred faceliftom:

t_Budiky_pred_fl_2ea1202aed.jpg

...a po facelifte (ale tieto su tusim z diesla):

t_Budiky_po_fl_9cafd121ba.jpg

Upraveno od Daddo

Reso neboj ja viem

Profor :)

• 1 měsíc později...

Zde přikládám folie Předfacelift a Facelift ze stejné motorizace 1.2 HTP

post-16481-1227725430_thumb.jpg

na slovensku neumí nikdo

buď výlet do čr nebo si kup jinej plovák

A ty umíš přepsat předface budíky na face folie?

Tak ako píše Bobík

• Autor
na slovensku neumí nikdo

buď výlet do čr nebo si kup jinej plovák

A k SR je kto z tych co to vedia najblizsie?

Když napíšu Praha, tak nekecám :)

• Autor

Presne toho som sa bal. :D

nazdar ja som zo slovenska okres Čadca ?

pytam

Upraveno od 427marian

• Autor

To sa pytas ci konstatujes? ;)

Upraveno od Daddo

nie ak to maš blizko ku mne tak niečo možeme skusit prepalujem soft tak možno by sa niečo dalo s tym robit. Inak nie su to budiky z anglickej verzie?

Ja som mal ang. verziu ale napalil som tam z brachovej a slapalo to len imobilizer trošku problem ale inak to de. :rolleyes:

• Autor

Predpokladam ze z anglickej verzie nie su.

Ide o to spravit to tak ako to ma byt. Ze tam po prepaleni nieco nebude fungovat sa mi nezda moc stastne riesenie. :unsure:

Treba upravit iba tu cast, ktora ma na starosti palivomer, ostatne nechat tak a nie zosmahnut komplet cely soft. Zvladol by si?

anglická verze má pouze jiný podklad budíků, jinak jsou stejné

teoreticky dalo! ale je to velmi naročne na čas lebo treba stiahnut soft do hex suboru preložit do assembleru zistit shemu procesora atd.. ale napis mi presne motorizaciu a vyrone cislo budikov a pozriem či mam taky soft ktory by sa ti tam hodil napalit .... inak som rozpraval s jednym mechošom a hovoril že vydel upraveny plavak tak že na tej doske bola preškrabnuta cestička a z druhej strany odporovej drahy napajkovany drot ... ale toto by som nerobyl bo vieš je to v nadrži a ked sa tam niečo posere urobi to taky velky buuummm :D

Nakoniec to celé aj tak dopadne tak že sa kúpi nový plavák lebo čas na prerábku ako tu bolo písané dlhú bude drahší jak plavák dakde z vrakáča

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.