Publikováno Říjen 15, 200816 r cauec,chci se na neco zeptat,mam naklapeni lopatek a jak je tam ta banka pod krytem na podltlak zda to dobre rikam tak od ni vede hadice ktera je ze zacatku potrhana.je potrhana tak moc ze z ni leze guma co je pod tou latkou.neda se to nejak nadstavit ci spravit?nebo se musi kouupit cela nova?jinak motor 1.9tdi 66kw ALH....diky
Říjen 15, 200816 r No metr tý podtalkový hadičky stojí asi 50kč takže jí vyměň. Jinak je látkový oplet a pod ní samotná gumová hadička, ale jak říkám stojí to pár peněz tak to vyměň a rovnou bych vyměnil přepady na vstřikách ty na tom budou asi podobně.
Říjen 16, 200816 r Autor rad by jsem to vymenil,ale nevim jestli ta hadicka jde z te banky jenom vysunout nebo se musi nejak cela rozdelat?ja to zkousel vytahnout a nejak se taguma moc natahovala a ja mel strach aby jsem ji neutrhl.a kde se ty hadicky daji koupit?me bylo receno ze je to strasne drahy.
Říjen 20, 200816 r Tak jestli tam sponku nemáš tak zatáhni, hadička je na tom náhubku z baňky jen nasunutá.
Říjen 21, 200816 r Autor zkusim to a jeste neco,nevite kde ty hadicky koupim?chtel by jsem si natahnout cely auto novy
Říjen 21, 200816 r V autopotřebách, je to běžná opletená hadička na přepady, kup si 4 metry a vyměň všechny co tam uvidíš, zbytek si dej do kufru kdyby ti někde na cestě prdnul přepad ze vstřiků.
Říjen 24, 200816 r Jak poznam ze me praskly hadice na prepadu nafty od striku do cerpadla zevnitr vozu? Teda krome zapachu nafty? Ukaze PC vetsi spotrebu nebo tak neco?? dikes
Říjen 24, 200816 r PC tohle nepozná, to bys poznal až při tankování. Poznáš to zápachem motorové nafty, nebo když sundáš kryt motoru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.