burek Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 cauec,chci se na neco zeptat,mam naklapeni lopatek a jak je tam ta banka pod krytem na podltlak zda to dobre rikam tak od ni vede hadice ktera je ze zacatku potrhana.je potrhana tak moc ze z ni leze guma co je pod tou latkou.neda se to nejak nadstavit ci spravit?nebo se musi kouupit cela nova?jinak motor 1.9tdi 66kw ALH....diky Citovat
Tomas.cz Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 No metr tý podtalkový hadičky stojí asi 50kč takže jí vyměň. Jinak je látkový oplet a pod ní samotná gumová hadička, ale jak říkám stojí to pár peněz tak to vyměň a rovnou bych vyměnil přepady na vstřikách ty na tom budou asi podobně. Citovat
Indi Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 Vyměň všechny a máš pokoj(snad), hlavně je nepomotej. Citovat
burek Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Vloženo 16. Říjen 2008 rad by jsem to vymenil,ale nevim jestli ta hadicka jde z te banky jenom vysunout nebo se musi nejak cela rozdelat?ja to zkousel vytahnout a nejak se taguma moc natahovala a ja mel strach aby jsem ji neutrhl.a kde se ty hadicky daji koupit?me bylo receno ze je to strasne drahy. Citovat
burek Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Vloženo 20. Říjen 2008 sponka?jaK TO TAM FUNGUJE?ja jsem se dival a zadnou sponku jsem nevidel. Citovat
Tomas.cz Vloženo 20. Říjen 2008 Vloženo 20. Říjen 2008 Tak jestli tam sponku nemáš tak zatáhni, hadička je na tom náhubku z baňky jen nasunutá. Citovat
burek Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Vloženo 21. Říjen 2008 zkusim to a jeste neco,nevite kde ty hadicky koupim?chtel by jsem si natahnout cely auto novy Citovat
Tomas.cz Vloženo 21. Říjen 2008 Vloženo 21. Říjen 2008 V autopotřebách, je to běžná opletená hadička na přepady, kup si 4 metry a vyměň všechny co tam uvidíš, zbytek si dej do kufru kdyby ti někde na cestě prdnul přepad ze vstřiků. Citovat
cumla Vloženo 24. Říjen 2008 Vloženo 24. Říjen 2008 Jak poznam ze me praskly hadice na prepadu nafty od striku do cerpadla zevnitr vozu? Teda krome zapachu nafty? Ukaze PC vetsi spotrebu nebo tak neco?? dikes Citovat
Tomas.cz Vloženo 24. Říjen 2008 Vloženo 24. Říjen 2008 PC tohle nepozná, to bys poznal až při tankování. Poznáš to zápachem motorové nafty, nebo když sundáš kryt motoru. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.