mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 JJ, viděl jsem nové už všude kde se po republice pohybuju, takže to je pravda. A ty reflexní prvky jsou super, leskne se to i ve dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 To snad není možný - http://www.novinky.cz/clanek/154485-video-...patny-znak.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No hotová tragédie, mi přijde, že v tomhle státě všichni jen čekají na jakékoliv byť minimální šlápnutí vedle, zvlášť od státních institucí. Škodovka to vymění a zaplatí, a šlus, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Úplně s tebou souhlasím, holt jsme z*urvenej národ Škoda, že se nedožiju, až se naše společnost bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Mischičko a tobě to přijde normální? Obyčejná nálepka a i tu jsou schopni zmrvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No mě napadá jak to asi bylo, ale nevidím v tom žádnou nepřekonatelnou tragédii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak to napiš a nenechávej si to jen pro sebe ne? Tragédie to zajisté není, spíš odfláknutá práce někoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Dostanou flojdi i OII FL?? Někde jsem četl,že ne, protože objednávku zadali ještě před FL. Dá se nějak poznat MPIčko od TSIčka??Asi ne,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Budou mit zatim pred faceliftem, bo objednavka byla dlouho pred tim. Aspon skodovka nasypala svestkam starsi dily ... 1.6 MPI ma 1 lauf 1.8 TSI ma 2 laufy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 nálepky zku...a škodovka a jako tragédii to taky nevidím, zajímalo by mě, kolik z nás by si toho všimla, všichni budeme zírat no nový polepení, ale že tam je jiná barva lístečku ve znaku, tak by si kromě senzachtivých novinářů málokdo všimnul. už mě zprávy na Primě začínají připomínat zprávy TV ZNOVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jj, s tím FL jsem si říkal, že to je trošku škoda, ale FL je stejně jen o pár kosmetických a několika málo funkčních změnách, takže to asi nemá na nic vliv. Pořád lepší nefaceliftovaná OII než faceliftovaná felicie :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 No podle mě dostanou i FL, ale až v přístím roce. Přece nebudou dostávat ješzě v roce 2010 předface Zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi klasickou stříbrnou a stříbrnou ,,Policie ČR,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 To je beztak tak jak u FI, že bylo víc druhů stříbrné-šedé, bobík to tenkrát vysvětloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Víte co je zajímavé? Teď jsem koukal na fotky z předání v sobotní MF Dnes a zaujaly mě RZ nových policejních aut - já mám svojí Oktu skoro dva roky a má značku 2J9 a nová policejní Okta má 2J4, to si pro sebe nějaké série rezervují nebo jak je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 V Praze maji zase serii 1A5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 tak to fakt nevím, že by jím dávali po těch vyřazených, ale to je blbost, tak to fakt nevím. ale vím, že když jsem měl na Tipu značku 1B0......., tak kamoš z Hodonína měl tuším 1B9., nebo tak nějak, tak nevím, jakým způsobem se to rozděluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) Triplseven14.11.2008, 15:14 ']Taky jim mohli stříknout barvnou zrcátka a madla klik, to je děsny ten černej plast. Ze by ti sebrali za kazdou 500,- z vejplaty ? .. staci ze maji nesmyslnou stribrnou metlu... ma to byt auto na ucelnost ne na exhibici... Editováno: 19. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Neví někdo zda už se vyrábí další kousky pro policii??A zda už je to Face či ne? Prej v prosinci maj dostat další várku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ja bych rek, ze to s tou samolepkou mozna udelal i nekdo schvalne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hebis Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Dneska jsem viděl reflexní prvečky ve tmě po nasvícení == září to jako k.á.a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Nezdaj se vám ty octávky nějaký vyšší Mito připadá vysoký jak 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak dneska jsem videl nazivo octavii v kombajnu zasahovala na letenskem namesti na P7 kdyz tam ruplo tramvajove vedeni pokusil jsem se ji vyfotit z mobilu fotka za nic moc nestoji ale da se to co me jeste prekvapilo jak ten dotycny s tou octavii odjel otocil se protocil kola a byl pryc myslim ze to jejich skoleni bylo k veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 jsou zvedlý asi o 20mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tak dneska jsem videl nazivo octavii v kombajnu zasahovala na letenskem namesti na P7 kdyz tam ruplo tramvajove vedeni pokusil jsem se ji vyfotit z mobilu fotka za nic moc nestoji ale da se to co me jeste prekvapilo jak ten dotycny s tou octavii odjel otocil se protocil kola a byl pryc myslim ze to jejich skoleni bylo k veci No v tom měl asi to TSíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Já si taky myslím, že maj tu úpravu pro špatné cesty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.