pentadius Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 No v tom měl asi to TSíčko Ano, bylo to 1.8 TSI, poznat se to dá nejen laufu, ale i podle poklic. Je to nemusí být trvalý poznávací znak 1.6 = poklice Castle 1.8 = poklice Avantgarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Víte co je zajímavé? Teď jsem koukal na fotky z předání v sobotní MF Dnes a zaujaly mě RZ nových policejních aut - já mám svojí Oktu skoro dva roky a má značku 2J9 a nová policejní Okta má 2J4, to si pro sebe nějaké série rezervují nebo jak je to možné? Pracovnící MV ČR jednou za čas si odváží z jednotlivých krajů sady RZ-ek, které pak přidělují novým policejním autům. Např. některé nové vozy mají u nás řady 4B4 xxxx a 5B7 xxxx, ikdyž na běžné auta se nyní rozděluje řada 6B0 xxxx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 teda Máro, kam na ty info chodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 jj presne. Vezme se cela serie a ta se postupne vydava a to nemluvim o sadach krycich RZ, pro auta sledky a zvlastnich odboru. ty jsou uplne zmatene vybrany a je jich nekolik ruznejch sad na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 teda Máro, kam na ty info chodíš Zajímá mě to a to nejsem policista ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 No a ted jim z toho kradou blikačky Přímo z bolky. To zas škodovka dělá další?Kdy je budou předávat. To zas bude slávy, že dostanou další káry. Ale asi to je furt předface,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Pracovnící MV ČR jednou za čas si odváží z jednotlivých krajů sady RZ-ek, které pak přidělují novým policejním autům.Např. některé nové vozy mají u nás řady 4B4 xxxx a 5B7 xxxx, ikdyž na běžné auta se nyní rozděluje řada 6B0 xxxx. Napadlo mě tohle vysvětlení, ale netušil jsem, že maj takovou zásobu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Když ty švestky vidím jak v tom lítaj, jak pískaj gumy při rozjezdech atd., tak jim snad asi zas měli pořídit 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Už je ptkáváte v provozu? Tady u nás ,,nahoře,, neni ani jedna. Házejte fota z běžnýho provozu ať víme kde jezděj Taková fotosbírka švestkacars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Jsem Ti jí teda dnes v Polné měl vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 no po praze uz jich jezdi a hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak už je mají pokřtěné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) To má z toho že zastvuje na červenou Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 no booze, tak se srazily, jak nejde o zivot, jde o ho*no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 přesně tak, kdyby se srazily dvě auta ČEZu, tak z toho nic nikdo nedělá, ale že policajti bourají ve stříbrných auteh, který jsou jiný, než jsme byli zvyklí, tak je to senzace jak.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Pracovníci čezu nakázají pravidla silničního provozu. Ani na něj nedohlíží, ani nedohlížejí a nepokutují tento přestupek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Klucí mám dotaz, fakt tomu nerozumím, ale i za tu cenu se zeptám. Policejní vozy, které ještě nemají RZ nemusí mít převozku? Dneska když sem jel ze školy tak v Kosmosích u Benzini opět tankovala další várka těchto novejch oktáveček a ani jedna neměla převozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Klucí mám dotaz, fakt tomu nerozumím, ale i za tu cenu se zeptám. Policejní vozy, které ještě nemají RZ nemusí mít převozku? Dneska když sem jel ze školy tak v Kosmosích u Benzini opět tankovala další várka těchto novejch oktáveček a ani jedna neměla převozku. Měli by mít, možná jen jestli to nebyl převoz z Kolbenky do Metalexu, kterej jim dělá zástavby nebo jestli ty auta zároveň Škodovka před předáním policajtům netankuje. Co se týče té nehody, jste fakt na hlavu, když má nějaká společnost 8000 aut (včetně nových) a navíc je to Policie, tak procento nehodovosti bude určitě větší než ve firmičce s třema autama. Tak se nabourali no a co? My máme ve firmě až 6 nehod denně a taky to nikoho nezajímá Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To dostávaj další várku novejch a je to furt předface??Budou i face policejní octávky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 (editace) Tak už někdo víte jak to je s tima face policejníma autama?budou nebo nebudou?? Editováno: 11. Prosinec 2008, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Nevim, ale poradim ti....jezdí jich teď všude hafo, tak nějakýho fízla zastav (nebo se nech zastavit) a zeptej se ho sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 To jsem zkoušel. Ne teda takhle,ale mam u nich spolužáka. Oni ani sami nevědi zda dostanou nový. To rozhodujou na kraji. A u nás neni ani jedna nová octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Neví někdo zda už se vyrábí další kousky pro policii??A zda už je to Face či ne? Prej v prosinci maj dostat další várku PCR obednavala davno pred uvedenima face, takze face zatim nedostanou... Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 jak někdo napsal, na to , kolik švestky najezdí kilometrů a kolika auty, tak ta nehodovost je podle mě v poho. jen mají smůlu, že jdou víc vidět, před rokem jsem byl svědkem, když do jejich fabie vlítl v Brně na Kolišti borec z boku, nedal jím přednost, nejeli na majáky a všichni co chodili kolem , tak si to fotili a měli kecy, jak švestky zase zavinili nehodu. ikdyž v té Praze to je jasný, co neubrzdíš, tak neukecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.