pentadius Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Moje řeč reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) U nás je fakt kocourkov. Policie nakoupila nové nabušené vozy, které měli budit před piráty respekt a strach. Jenže oni je nekoupili v policejních autech. Takže, až na vás bude najíždět modrý Passat z blikajícíma diodama v nárazníku. Buď vás chce někdo přepadnou a nebo je to policie. Maják mít na střeše možná ani nebude protože nandavat při jízdě po dálnici maják asi nebude jednoduché. Je tohle normální? Zastavili by jste takovému autu? Já bych se teda bál. Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Má to své pro a proti. když neni v policejních barvách tak si na ně nebudou moc dávat piráti pozor a budou lépe odhalitelní. Až bude nějakej blbeček na toho pašíka machrovat a až vytahne maják tak sklapne hubu. Na druhou stranu v dneění době, kdy se dají takovéto modré blikačky koupit v každém tuning shopu a mají je frajírci v nabušenejch audinách a pod. nelegálně a machrujou s nima, v době kdy tu řádí plno falešných ,,policejních,, zlodějů, co tě s falešnym majákem zastavěj a okradou bude těžké odhadnout zda je to pravá hlídka co mi bliká modrou diodiu za oknem a za maskou ve zpětnym zrcátku, nebo ty zloději. Stačí aby si ty grázlové místo adiny pořídili jednu R36 a nebude poznat zda jsou pravý či ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 u nás majú passaty 2,8l a audiny 4,2 S4 a nikto si ich nemýli s grázlami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Nie je to k Octaviam ale k novým Passatom R36 z inej diskusie na auto.cz: Čtu tyhle diskuse už hodně dlouho ale myslím že nastal čas se zaregistrovat a doufám trochu pomoct téhle komunitě. Nepřed špatná zpráva.Takže k tomu jestli bude nějaký antiradar či rušička bude reagovat na měření těchto nových "skvostů" naší policie si troufám tvrdit ře ne.I policie šetří kde se dá a radary se nahrazují kamerami. Dobrá zpráva.Není třeba se bát.Kamera namontovaná v těchto vozidlech je napojená "pouze a jen na jejich tachometr" a tudíž takové měření je neprůkazné protože neexistuje systém který umí synchronizovat rychlost s měřeným vozidlem.Naštěstí pro nás to jen na "odhadu" posádky. Stejné zařízení bylo montováno do Octavií I facelift modré a červené barvy s tmavýmy skly,které brázdí naše dálnice a protože už hodněkrát narazili na informované řidiče(snažím se pomáhat a chránit),namontovali do dvou i radar.Nebude určitě na škodu,když se my co jezdíme hodně často a jsme "chráněni" občas podělíme o zkušenosti co naše "ochrana" řekla po setkání s těmito passaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Nevím, já jen zaslechl, že ten kamerový systém v těch nových pašíkách je kalibrován i přezkoušen a potvrzen českým metrologickým ústavem. Ale jen jsem to slyšel, nevím co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR.Hahn Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Dneska jsem tu policejní octavii v novém polepení viděl,a řeknu že je moc hezká!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Palo: máš pravdu.Je to tak jak píšeš a jejich tachometr je cejchovaný neboli kalibrovaný.To samé s těma Octávkama I co jezdí po Hradci Králové a provokuji vyloženě řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 nj, pak záleží jak to celý funguje, pokud je ta kamera napojená na rychloměr a na záznamu ukáže kolik jede jejich auto a předloží cejch k tachometru, pak je to už asi průkaznej důkaz... jinak nemyslim si, že by si někdo upravoval R36 tak, aby byla s těma blikačkama stejná jako policejní, ale je fakt, že dneska aby člověk pomalu nezastavoval nikomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 ale je to všude, nejen v ČR, že pokud švestky mají nějaký civilní auto, tak lidi, kteří dělají loupežný přepadení, tak si hrajou na falešný švěstky, tenhle problém není jen u nás, akorát jsme na to nebyli zvyklí. a to že se budou hromadně upravovat R36??????blbost, po Brně jezdí auta, jako P 605 a myslím nějaký starý báwo pětka, v noci jsem je vidět lítat po Brně s modrým majákem a všem je jasný, že švestky to nejsou, ale debil si myslí, jak je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Modré majáky nejsou jen pro PČR, ostatní vládní instituce taky mohou modré výstražné světlo používat a ne všechny mají nejnověší audiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Zajímalo mě jak ty reflexní pruhy fungují, tak jak jsem měl možnost tak jsem jednu Octávku lehce nasvítil a myslím, že je to docela dost vidět - špatná kvalita fotky (mobil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Svítí to značně, stačí minimální osvětlení, v tom si myslím, že udělali pořádný krok kupředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Pokrok určitě, akorát zrovna včera jsem mluvil se známou, která dělá u PČR a ta mi řekla, že už se jim ty reflexní nálepky loupou dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj, kvalita nic moc, loupou, taky jsem to slyšel a viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Pokrok určitě, akorát zrovna včera jsem mluvil se známou, která dělá u PČR a ta mi řekla, že už se jim ty reflexní nálepky loupou dolů Jsem čakl kdy to začne...se škodovka prohne až to budou řešit na reklamace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 už jsem konečně viděl pár novýh policejních oktávek v "akci" a musím říct, že vypadají super! rozhodně lepší jak ty bílý se zeleným pruhem, ty by mohli nechat vojenské policii... fakt se mi to moc líbí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nenechají, už na začátku říkali, že je postupně dojezdí, zas tolik nových aut nedostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nevím, já jen zaslechl, že ten kamerový systém v těch nových pašíkách je kalibrován i přezkoušen a potvrzen českým metrologickým ústavem. Ale jen jsem to slyšel, nevím co je na tom pravdy No nevím podle mě je to stejnak neprůkazné. Tě budu schválně dojíždět a pak ti dám pokutu. Takže to bude vždy hrozně nepřesné. Ale ty kurvy jsou schopné všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 prukazne to je a normalne to pouzivaj. Kdo se vcera dival na 112, tak to mohl videt v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No me prijdou ty stribrne hodne neprehledne, nedavno jsem jednu potkal zpredu nebyla skoro videt v lese jak je ta stribrna spatne videt, nechapu proc je nenechaly v bile (odbornici na viditelnost to taky nechapou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tohoto je celkom vidiet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 To je fake nebo pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Blacky: Ale tam měli normální radar a né jen kameru. JasteR: Jo jo bílé byly více vidět někde jsem viděl i fotku ve tmě kde byla bílá a stříbrná. JasteR: vole jasný že pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ... ta prádelna je cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.