Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Možná to je tím že jsme zvyklí na ty bílá auta se zelenym pruhem ale je pravda že ty novy střibrny Octávie se lehce přehlídnou i přesto že maji nahoře majáky neboli tu rampu.A proč střibrny? Já jsem četl že se budou pak líp prodávat-fakt nekecám...někde jsem to četl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Blacky: Ale tam měli normální radar a né jen kameru. i kdepak byla to kamera s radarem. Na tom displeji mel zaznam jedouciho auta a v dolim prouzku mu to ukazovalo jeho rychlost. dokonce to mluvilo a rikalo jak rychle to auto jelo. Myslim, ze je to nejake sdruzene zarizeni a predpokladam, ze takovy nejaky budou do tech novejch montovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Možná to je tím že jsme zvyklí na ty bílá auta se zelenym pruhem ale je pravda že ty novy střibrny Octávie se lehce přehlídnou i přesto že maji nahoře majáky neboli tu rampu.A proč střibrny? Já jsem četl že se budou pak líp prodávat-fakt nekecám...někde jsem to četl! to si ani nemusel nikde cist, to doslova rekl policejni prezident. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No vidiš to! Ty mu děláš mluvčího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 veď keď tam majú iba kameru takto bude ramer nie? ten nový radar, naši ich už postupne majú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Vypadaj jak komedianti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Před chvilkou jsem byl u dálnice na procházce s pesanem a jela (řítila se) nová policejní Octavie s blikajícíma majákama a kdybych to neslyšel na vlastní uši tak bych nevěřil tomu, jaký pískavý zvuk ta rampa na střeše může dělat. Znělo to jak letadlo ale mnohem vyšší tón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ta pradelna je husta. To uz neplati ustanoveni, ze barevne provedeni vozdila nesmi byt zamenitelne s vozidly policie, hasicu a kyho výra jeste? Za tohle bych jim normalne naparil pokutu a naridil sundat. Muzem na to nadavat, jak chcem, ale tohle mi prijde uz moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Blacky:ale jdi ty...neříej že jsi se tomu někde v koutku duše nezasmál tý prádelně..náhodou dobrej nápad ikdyž hraničící se zákonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 mno to vis, ze sem se zasmal. Je to vtipne, nicmene me to prijde uz moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 přesně tak, a je za to celkem pěkná pálka, taky jsem se zasmál, ale švěstky se asi moc smát nebudou, nebo možná budou, ale majitel potom ne, tohle je už moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Přesně tak.Podle mě barevné provedení Policie se nesmi shodovat s jinýma.To by byl pěknej chaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ta prádelna je ale fotomontáž, ne? Jinak samo, barevné provedení ensmí být shodné nebo zaměnitelné s vozy PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) No teď už tomu přestávám věřit, že je to fotomontáž. Druhá fotka a jiná. Třeba perou pro policici ne? Jinak je to pecka Editováno: 9. leden 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ty woe!...perou pro policii? na stoprocent to je fotomontáž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Určo je to fotomontáž. Ten modrej pruh je křivej, takže je poznat že tam nepatří. Ale jinak je to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Můžu vás ujistit, že to montáž fakt není. Nezávisle potvrzeno od několika lidí, co ji potkali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 tak majitel ať hlavně nepotká švestky, protože fakt nevím, jak by jím to vysvětlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 No nevim. Vzdyt na té první fotce stojí ta prádelna hned za švestkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A co kdyz je to policejni prádelna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hustý, pan majitel má asi hodně peněz no a nebo to fakt pere špinavý peníze co policie někde posbírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) že by??? Editováno: 12. leden 2009, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak kde je pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Newim jestli jste to uz nekdo videl ale mam novinku co jsem spatril u nas v ulici Mestka policie uz ma octa.2face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.