Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj. mám dotaz. já a mí známí máme motory převážně ahf, jedno auto má alh motor,chci se optat ,zda li na samotném vstřiku se dá poznat k jakému motoru patří. dočetl jsem se že v těchto dvou motorech je snad výkonový rozdíl jen v těchto vstřikách. zjištujem tak jestli náhodou v alh motoru nemá kámoš výkonější vstřiky(z 81kw).zdá se nám totiž že auta všem jedou nějak tak laicky zkoušeno ,,nastejno'' .. za jakékoliv dobré rady moc předem děkuji.

Vloženo

No v AHF jsou trysky 81kw ( DSLA150P520 ) a v ALH jsou 66kw ( DSLA150P442 ), ještě je rozdíl v tom, že motor ALH má vstřikovače s vyšším otvíracím tlakem. Jediná rada je vyndat vstřik, povolit převlečnou matici a přečíst číslo ze špičky. Je třeba možný že bude mít v ALH trysky z 81 / jestli je to auto z druhé ruky /.

Vloženo

S těma tryskama je to celkem problém, protože dost často z 81kw vytahuji 66 vstřiky nebo trysky.

Buď to je tím, že ty auta už jsou dost stará na to aby to nějaký šikula vyměnil a nebo to tam škodovka dávala, jak se jim hodilo.

Takže jedině vyndat a zkontrolovat fyzicky, jak ti psali výše.

To že nějaká 66kw jede lépe , může být i tím, že 81kw není vpořádku.

Mnohokrát stačí motor jen správně nastavit, vyměnit pár čidel a auto jede jak po čipu.

• o 5 měsíců později...
  • o 4 roky později...
Vloženo (editace)

ahoj mam takovy dotaz mam octu 1.9 Tdi r.v 2002 66Kw..chci se jen zzeptat co kdyz bych dal do auta vstriky s octy 81Kw nebo treba s audi 2.5 tdi..co vse se musi nastavit aby to fungovalo..urcite to nestaci jen vymenit a vesele jezdit...dekuju za  rady

jeste bych rad dodal ze bych tam chtel bud Fratelli Bosio POWERPLUS 520 a nebo Fratelli Bosio POWERPLUS 764 ale nejsu si jistej co by bylo lepsi a jestli by to nepodelalo motor

Editováno: , autor: Ladislav Mikyska

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...