superfatty Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Fanánkův song.. a text, kdyby si chtěl zahrát na karaoke Zas další kára bejby Pořád stejnej cíl Jedu tam a zpátky šlapu sám Začnu hned ráno bejby Vybroušenej styl Dovolí mi přemístit ten krám Nahoru spojka Pak noha přidá plyn Pouze Jednička dvojka Pak do vagónu zacouvám Dneska svážím octavie Na vlak do Bosny Ještě jich tu přes padesát mám A siréna než zavyje Bože, pomoz mi V kantýně si pár osmiček dám Možná se zhroutím Z pracovních úkolů Sem tam Volantem kroutím Normu mám denní Krutejch dvěstě kár Boleslav To je moje město Mladá Boleslav Jméno její světem škůdka roznesla já v továrně střídám směny provoz můj neměnný je ve městě Mladá Boleslav Boleslav Když jsem přišel na inzerát Řidič hledá se Doufal jsem, že prachy vydělám Teď mě čeká trasa která Zrušit nedá se Hypotéku a dítě já mám Nahoru spojka Pak noha přidá plyn Pouze Jednička dvojka Pak do vagónu zacouvám Boleslav To je moje město Mladá Boleslav Jméno její světem škůdka roznesla já v továrně střídám směny provoz můj neměnný je ve městě Mladá Boleslav Boleslav Možná se zhroutím Z pracovních úkolů Sem tam Volantem kroutím Normu mám denní Krutech dvěstě kár Boleslav To je moje město Mladá Boleslav Jméno její světem škůdka roznesla já v továrně střídám směny provoz můj neměnný je ve městě Mladá Boleslav Boleslav Je můj domov navždy Mladá Boleslav I Nevěstu z lakovny mi přinesla A byt na dluh na předměstí A rodinný štěstí Můj osud je Mladá Boleslav Boleslav Mladá Boleslav já v továrně střídám směny provoz můj neměnný je ve městě Mladá Boleslav Boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Mazec...to sem neznal ...akorát teda ty pražský RZky k Boleslavi moc nesedí, asi to natáčeli v AAAčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Mazec...to sem neznal ...akorát teda ty pražský RZky k Boleslavi moc nesedí, asi to natáčeli v AAAčkách možná 2/3 aut v Boleslavi mají pražský značky protože Škodovka má akci pro zaměstnance se Škofinem takže auta jsou registrovaný tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Já taková stará trojkunda samozřejmě znám . Ale klip jsem ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Petr81: Aha, to mě nenapadlo, že by to mohlo být defakto Škofinu...nicméně "S"ka by tomu stejně slušeli víc, I don't like Prague Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Jako starej "sestrař" musim bohužel říct že cd Jevany kde je i tato písen je to nejhorší co vydali...bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 No text nic moc, ale v Bouli se to třeba chytne Jen nenvím proč zpívá o Oktách a jede jen ve Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Jako starej "sestrař" musim bohužel říct že cd Jevany kde je i tato písen je to nejhorší co vydali...bohužel... Tak tohle nejsou Tři sestry. Tohle si Fanánek zkusil sólovku. Chtěl si zkusit něco jiného trošku parodie na hip-hop. Mě to osobně také zklamalo čekal jsem spíše něco jako předchozí Ahoj kluci nebo Hágen Báden. Ale když si to párkrát pustíš tak některé písničky mají taky něco do sebe. Ale Punk je Punk o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 jasny - vim že to je solovka nijak to ale nerozlišuju mezi sebou ... bohužel zatim sem se nedonutil pustit to podruhy.až teda na "jaj ty kokot... " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 jj parkovište odevzdanejch "mezi námi" u Příšovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.