Řepík Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ahoj, mám jednoduchý dotaz k teploměru venkovní teploty a PP - je nějak akusticky signalizováno, když teplota venku klesne pod určitou hodnotu? Vím, že v F1 to při teplotě 4 stupně a méně píplo, umí to i Octa? Sice se na PP ukáže symbol sněhové vločky, ale nějaké upozornění by špatné nebylo... Díky Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 pípe myslím při poklesu pod 0 st. a za jízdy, při otočení klíčku ne to jen bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 dík za info, tak to budu muset počkat, až ještě víc klesne teplota, dneska byla zatím "jen" nula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, mám 1,9TDI SLX 4x4 aut. klima a zajímalo by mě jestli by šlo nějak předělat, aby se mi venkovní teplota ukazovala kromě klimy i na PC? Třeba místo prům. rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 dej tam facelift budíky a ukazovat to bude já mám model 2000 SLX climatronic 4x4 TDi a byly tam ještě starý budíky tak jsem dal facelift z nějakýho 2002 a ukazuje to teplotu i dojezd na palivo v nádrži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Není to zbytečně drahý? Kámoš má O1 81kW r.v.99 má ty samý budíky co já (1U1 919 034 G) akorát má kód 00142 (já 02140) a mu to teplotu ukazuje a to má jen man. klimu. Nestačilo by to nakódovat? Editováno: 22. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 u manuální klimy nebo bez klimy to teplotu ukazuje vždy já dal budíky 1U0 920 810 F z auta co nemělo klimu a teplotu to ukazuje a zjískal jsem jinej design a další funkce palubáku takže za těch 1500,- to stálo původní tam byly 1U1 919 034 G s kódem 00140 a teplotu to neukazovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 kodování nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) dneska bylo -2 stupně a palubák akorát před nastartováním blikal a pak jen ukazoval teplotu, žádný zvukový signál se neozval tak teď nevím, jestli to má pípat, nebo ne...jestli to mám rozbitý, nebo ne Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Řepík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Nevím jak u O, ale u mojí FII to 1x pípne když je teplota 4 a méně stupňů....po pípnutí párkrát zabliká vločka na maxidotu a pak už jen svítí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Marek: na FI to taky pípne, když je pod 4 stupně, ale nevím, jestli to právě dělá i OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd? k budíkům jsem dostal i dva čipy k immo a samozřejmě i pin takže komplet výměna bez potíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 dneska jsem to zkoumal. je to maxidot z RS 1. Kdyz stojim venku je treba 2C, a nastartuju tak to jenom chvili blika. (zadnej zvuk) Kdyz vyjedu z garaze, kde je 20C , tak jakmile klesne teplota pod 4.5C zacne to blikat a pipat. takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Marek: na FI to taky pípne, když je pod 4 stupně, ale nevím, jestli to právě dělá i OI Dělá, alespoň ta moje pípně, zablíká, naskočí vločka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Béďa: hmmm, takže by to mělo teda pípat, což se u mě neděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ja mam TDi 2002 mne pipa nezapnuty pas tak si ho zapnem a zistim ci mi pipa aj ked je chladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ten pás mě pípá taky... ale jen když ho nemáám (zacvaklej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Béďa: hmmm, takže by to mělo teda pípat, což se u mě neděje... jakej máš MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 askerfaka: signalizaci nezapnutého pásu mám taky a ...pípá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Béďa: MR 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 no jel jsem do prace ukazovalo to na maxidotu 4.5 stupne jak to kleslo na 4 zapipalo a zablikalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 já MaxiDot nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Mám rok 2002 a žádnou teplotu to na mě nepípá,ani nebliká,jenom se to přepne na teploměr,jinak pásy mi pípaj taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.