Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám jednoduchý dotaz k teploměru venkovní teploty a PP - je nějak akusticky signalizováno, když teplota venku klesne pod určitou hodnotu? Vím, že v F1 to při teplotě 4 stupně a méně píplo, umí to i Octa? Sice se na PP ukáže symbol sněhové vločky, ale nějaké upozornění by špatné nebylo...

Díky Řepík

Vloženo

Ahoj.

Chtěl jsem se zeptat, mám 1,9TDI SLX 4x4 aut. klima a zajímalo by mě jestli by šlo nějak předělat, aby se mi venkovní teplota ukazovala kromě klimy i na PC? Třeba místo prům. rychlosti.

Vloženo

dej tam facelift budíky a ukazovat to bude

já mám model 2000 SLX climatronic 4x4 TDi a byly tam ještě starý budíky tak jsem dal facelift z nějakýho 2002 a ukazuje to teplotu i dojezd na palivo v nádrži

Vloženo (editace)

Není to zbytečně drahý? Kámoš má O1 81kW r.v.99 má ty samý budíky co já (1U1 919 034 G) akorát má kód 00142 (já 02140) a mu to teplotu ukazuje a to má jen man. klimu. Nestačilo by to nakódovat?

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo

u manuální klimy nebo bez klimy to teplotu ukazuje vždy

já dal budíky 1U0 920 810 F z auta co nemělo klimu a teplotu to ukazuje a zjískal jsem jinej design a další funkce palubáku takže za těch 1500,- to stálo

původní tam byly 1U1 919 034 G s kódem 00140 a teplotu to neukazovalo

Vloženo (editace)

dneska bylo -2 stupně a palubák akorát před nastartováním blikal a pak jen ukazoval teplotu, žádný zvukový signál se neozval :(

tak teď nevím, jestli to má pípat, nebo ne...jestli to mám rozbitý, nebo ne :help:

Editováno: , autor: Řepík
Vloženo
Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd?

k budíkům jsem dostal i dva čipy k immo a samozřejmě i pin takže komplet výměna bez potíží

Vloženo

dneska jsem to zkoumal.

je to maxidot z RS 1.

Kdyz stojim venku je treba 2C, a nastartuju tak to jenom chvili blika. (zadnej zvuk)

Kdyz vyjedu z garaze, kde je 20C , tak jakmile klesne teplota pod 4.5C zacne to blikat a pipat.

takze asi tak :)

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...