Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám jednoduchý dotaz k teploměru venkovní teploty a PP - je nějak akusticky signalizováno, když teplota venku klesne pod určitou hodnotu? Vím, že v F1 to při teplotě 4 stupně a méně píplo, umí to i Octa? Sice se na PP ukáže symbol sněhové vločky, ale nějaké upozornění by špatné nebylo...

Díky Řepík

pípe myslím při poklesu pod 0 st. a za jízdy, při otočení klíčku ne to jen bliká

• Autor

dík za info, tak to budu muset počkat, až ještě víc klesne teplota, dneska byla zatím "jen" nula :)

Ahoj.

Chtěl jsem se zeptat, mám 1,9TDI SLX 4x4 aut. klima a zajímalo by mě jestli by šlo nějak předělat, aby se mi venkovní teplota ukazovala kromě klimy i na PC? Třeba místo prům. rychlosti.

dej tam facelift budíky a ukazovat to bude

já mám model 2000 SLX climatronic 4x4 TDi a byly tam ještě starý budíky tak jsem dal facelift z nějakýho 2002 a ukazuje to teplotu i dojezd na palivo v nádrži

Není to zbytečně drahý? Kámoš má O1 81kW r.v.99 má ty samý budíky co já (1U1 919 034 G) akorát má kód 00142 (já 02140) a mu to teplotu ukazuje a to má jen man. klimu. Nestačilo by to nakódovat?

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

u manuální klimy nebo bez klimy to teplotu ukazuje vždy

já dal budíky 1U0 920 810 F z auta co nemělo klimu a teplotu to ukazuje a zjískal jsem jinej design a další funkce palubáku takže za těch 1500,- to stálo

původní tam byly 1U1 919 034 G s kódem 00140 a teplotu to neukazovalo

kodování nepomůže

Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd?

• Autor

dneska bylo -2 stupně a palubák akorát před nastartováním blikal a pak jen ukazoval teplotu, žádný zvukový signál se neozval :(

tak teď nevím, jestli to má pípat, nebo ne...jestli to mám rozbitý, nebo ne :help:

Upraveno od Řepík

Nevím jak u O, ale u mojí FII to 1x pípne když je teplota 4 a méně stupňů....po pípnutí párkrát zabliká vločka na maxidotu a pak už jen svítí....

• Autor

Marek: na FI to taky pípne, když je pod 4 stupně, ale nevím, jestli to právě dělá i OI

Me tak napadlo, kdyz si menil ty budiky, neni tam pak nejaky problem s immo? kodovani klicku atd?

k budíkům jsem dostal i dva čipy k immo a samozřejmě i pin takže komplet výměna bez potíží

dneska jsem to zkoumal.

je to maxidot z RS 1.

Kdyz stojim venku je treba 2C, a nastartuju tak to jenom chvili blika. (zadnej zvuk)

Kdyz vyjedu z garaze, kde je 20C , tak jakmile klesne teplota pod 4.5C zacne to blikat a pipat.

takze asi tak :)

Marek: na FI to taky pípne, když je pod 4 stupně, ale nevím, jestli to právě dělá i OI

Dělá, alespoň ta moje lol pípně, zablíká, naskočí vločka.

• Autor

Béďa: hmmm, takže by to mělo teda pípat, což se u mě neděje... :feve:

ja mam TDi 2002 mne pipa nezapnuty pas lol tak si ho zapnem a zistim ci mi pipa aj ked je chladno :palec2:

ten pás mě pípá taky... ale jen když ho nemáám :smich: (zacvaklej)

Béďa: hmmm, takže by to mělo teda pípat, což se u mě neděje... :feve:

jakej máš MR

• Autor

askerfaka: signalizaci nezapnutého pásu mám taky a ...pípá :)

• Autor

Béďa: MR 2002

• 3 týdny později...

no jel jsem do prace ukazovalo to na maxidotu 4.5 stupne jak to kleslo na 4 zapipalo a zablikalo to.

• Autor

já MaxiDot nemám... :feve:

Mám rok 2002 a žádnou teplotu to na mě nepípá,ani nebliká,jenom se to přepne na teploměr,jinak pásy mi pípaj taky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.