crystalek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tohle tema jsem jiz zakladal na elektroinstalace ale uvedomyl jsem si ze to patri spis vice do motoru! Potreboval bych pomoct koupil jsem si pred 2 měsíci skoda fabia 1.4 16V v kombiku a vcera pri ceste do prace po 10 minutach jizdy se mi rozsvitilo ESP a otackomer me nepusti nad 3000 otacek .Hledal jsem snad vsude ale nic podobneho jsem na internetu nenasel.Dneska jsem zkusil znovu nastartovat a nic nesviti jako by autu nic nebylo. Znovu po cca 10km. znovu se rozsvitilo ESP zkousel jsem ho vypnout ale vubec nereagovalo stale sviti... A znovu otackomer me nepusti nad 3000 ot.min vzdy pokud chci prekrocit 3000 ot.otackomer spadne ale jede to Muzete mi nekdo poradit ?Alespon naznak cim by to mohlo byt? dekuji za odpoved!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 No nic....utekaj na VAG...zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crystalek Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 No nic....utekaj na VAG...zatial to si pro neho mam jet? treba tohle?http://www.cardiag.cz/cz/autodiagnostika/autodiagnostika-v.a.g./vag-com-obd2-com-kabel.html moc jsem se o to nikdy nezajimal je mezi nimi nejaky rozdil?tema kabelama? Kdyz uz si ho budu kupovat..Mam Fabii 1.4 16V 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 1. Je zakázáno citovat poslední příspěvky 2.pokud by jsi se pořádně koukal, zjistil by jsi, že už téma, který se jmenuje EPC je a druhé je vyvěšeno. Věškeré dotazy směřuj do některého z nich 3. chod to na vag a tam uvidis co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crystalek Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Si trosicku pletes EPS s ESP!!! A nikomu tady se nikdy nezapinal servisni rezim- to ze ti rucicka nepreskoci 3000 ot.min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Se omlouvám, jsem přehlédl písmenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tohle tema jsem jiz zakladal na elektroinstalace ale uvedomyl jsem si ze to patri spis vice do motoru!Potreboval bych pomoct koupil jsem si pred 2 měsíci skoda fabia 1.4 16V v kombiku a vcera pri ceste do prace po 10 minutach jizdy se mi rozsvitilo ESP a otackomer me nepusti nad 3000 otacek .Hledal jsem snad vsude ale nic podobneho jsem na internetu nenasel.Dneska jsem zkusil znovu nastartovat a nic nesviti jako by autu nic nebylo. Znovu po cca 10km. znovu se rozsvitilo ESP zkousel jsem ho vypnout ale vubec nereagovalo stale sviti... A znovu otackomer me nepusti nad 3000 ot.min vzdy pokud chci prekrocit 3000 ot.otackomer spadne ale jede to Muzete mi nekdo poradit ?Alespon naznak cim by to mohlo byt? dekuji za odpoved!! Tento isty problem som mal nedavno.Po cca 10 minutach skublo otackomerom a motor sa prepol do nudzovero rezimu.Tiez max. do 3000 otacok,len s tym rozdielom,ze mne sa rozsvecovala kontrolka emisii.Bolo to sposobeme vadnym snimacom otacok motora.Mam Fabiu 1,4 16V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crystalek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dekuji urcite to zkusim. Vykazuje mi to vady P0322,U0121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Piš buď do jednoho nebo druhýho tématu a né do obou dvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Předem se omlouvám adminovi protože píši do obou třech (EPS,EPC-ESP)tu první zkratku neznám Teď vážně.... Tenhle problém jsem měl od doby co jsem koupil auto a vyřešilo se to až po roce.Kontorolka ESP je to samé jako ASR.a při téhle závadě se mi rozsvítilo ještě EPC. projev stejný jako píšeš. Pod dlouhém bádání ve škodovce výměně plynového pedálu,spínače brzd,řj ABS a Xdnech bez auta.... mi na mou vlastní žádost updatovali softvare v řj.motoru....a je po problému naštěstí bylo auto v záruce takže jsem nic neplatil jo a ještě dodám že mi to dělalo za vlhka a deště....ještě jsme ve škodovce rozebrali oddělovací prostor a zkontrolovali zde veškeré svorkovnice,pak i v motor.prostoru a štekr na ECU.Doufám že ti tohle pomůže a ještě dodám že s tím softem mi poradil "BUBI" za čož jsem mu do dnes moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.