kazisvet Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať, akým spôsobom by som si mohol spraviť vypínač. Nemám na mysli kde ho mám umiestniť a aky vypínač mám použiť, ale potrebujem vedieť, ktorý kábel mám prerušiť a na neho ten vypínač napojiť. V autoelektrike som uplne mimo takze absolutne neviem co kde a aky kable je. Ak má niekto skúsenosti poradte, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Přesunout diagnostickou zásuvku někam kde to budeš vědět jen ty, případně do stávající napojit +12v přímo z baterie natvrdo bez pojistky. Tím zloděje zmateš dokonale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať, akým spôsobom by som si mohol spraviť vypínač. Nemám na mysli kde ho mám umiestniť a aky vypínač mám použiť, ale potrebujem vedieť, ktorý kábel mám prerušiť a na neho ten vypínač napojiť. V autoelektrike som uplne mimo takze absolutne neviem co kde a aky kable je. Ak má niekto skúsenosti poradte, dakujem myslím,že bude rozumnejšie keď to necháš na nejakého auto elektrikára ako si na aute niečo dokurvyť. aj ja som to nechal na odborníka a to sa málinko vyznám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ako píše Laci, nerýp do toho čomu nerozumieš, lebo to zle dopadne. A mimo to, riešenie tajnášov sa tu už rozoberalo a výsledok bol že ti nikto nepovie čo prerušiť (čo prerušil on), to je akoby tam ten vypínač ani nemal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 přruš pojistku č.11 tu malou přes vypínač,vše funguje jen nastartovat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) Pojistka číslo 11 je panel přístrojů, tu když přerušíš, tak ti nepůjde palubka - tomu nerozumím? Editováno: 26. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 přruš pojistku č.11 tu malou přes vypínač,vše funguje jen nastartovat nejde a vypínač umiestni na prístrojovku aby bol po ruke . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazisvet Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Tak teraz vazne neviem, hovoríte ze radsej to dat niekomu spravit? Ide o to ze som si to chcel spravit sám aby ten vypínac ostal vazne tajný a nie aby o nom vedel niekto iny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Panebože za- co??? když ti to udělá odborník tak to ví jen on a ty, ale je tam varianta, že to budeš mít stejný jako na x dalších autech, ale dá se mluvit o tajnosti. Kdežto když ti to někdo napíše tady, tak to určitě zůstane tajné, podívej se mezi uživatele nebo návštěvníky fóra je tam i jakýsi pan Google, ještě stále počítáš s tím, že ti tady někdo prozradí svůj tajný vypínač, potažmo pokud tady má fotky svojí vymazlený káry. To už pomalu může nechat klíče v zapalování - chápeš to?! Prostě pokud chceš tajný vypínač, tak to svěř někomu zkušenějšímu komu věříš, nebo použij svůj um, ale nehledej návod na internetu, protože pak to není tajný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Udělal bych odpojovač relé 109, tedy napájení relé co pouští proud do řídící jednotky motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REVEL Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Dělal jsem to na golfu IV. a staci jen přerusit jeden kabel, kdyžtak přes SZ. Editováno: 31. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Kamaráde, tajný vypínač je super věc a nejlépe je mít nejen vypínač (což dneska zloděj hledá), ale ještě něco na to vázané. Pokud bys chtěl, můžu Ti dát kontakt na borce, který Ti to udělá dokonale a precizně. Pokud chceš kontakt, pošli SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garmisch70 Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 (editace) Zdravim,muzete mi dat ten kontakt kdo by mi udelal ten vypinac.diky Editováno: 19. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.