Břeťa Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 čau hoši mam takova menší problem měnil jsem chladič z duvodu tečení. Všechno v pohodě jen mi teče kapalina přes ty hrdla chladiče jelikoš jsou o 1mm menší než ta puvodní. Tak jsem se chtěl zeptat jestli existují pruměrově menší hrdla na hadicích díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Cos tam dal za chladič? ( značka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 zesíleny z kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Tak to asi bude tím neorigo chladičem. Dal jsi nové O kroužky? Možná by pomohlo sehnat trochu silnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 2. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nakonec jsem ho znovu vymontoval vyměnil a dal nove okroušky a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) a já se zde taky připojím, také chci vyměnit chladič na mé octavii (teče), ale nejdou mi odpojit hadice z chladiče, stáhnu ty svorky hadice hned u chladiče, ale nejde mi to odpojit. Chci se zeptat, jestli mám s tím nějak kroutit nebo jen tahem táhnout, ani se to nehne. Na fotce je šipka u spodní hadice, kterou svorku oddělám a nejde to vytáhnout. Ještě mě napadlo, že bych vůbec nemusel demontoval levé světlo, chladič je krátký a šlo by povolit jen jednu stranu chladiče a tu druhou stranu pod levým světlem bych nepovoloval a jen bych chladič vysunul z těch silentbloků? Editováno: 25. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ta hadice bude už jen přilepená fridexem, takže se neboj a pořádně zaber. Mě se to podařilo sundat až když jsem měl chladič venku a stál jsem na něm a rval to koleno fakt velkou silou. S tím světlem nevím, už si moc nepamatuju jak jsem to dělal, ale myslím si, že jsem na svém autě nesundaval ani jedno světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dík, v nedělu jdu na to, tak pak poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Tak jsem ráno měnil chladič za deště, takže paráda, lepší počasí jsem si nemohl vybrat. Vše šlo jako po másle, ani jsem nemusel vydělávát světlo, mám tam krátky chladič, takže stačilo povolit jen jednu stranu chladiče a na druhé straně ho vysunout ze silentbloků. Dal jsem nové O kroužky plastového kolínka a taky jsem musel dát pod termočidlo vrtule těsnění, pač to kolem teklo, i když na původním origo chladiči žádné těsnění nebylo a neteklo to. Snad to nebude nikde prolínat. Editováno: 29. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) No, dneska jsem zjistil, že pod spodním plastovým kolínkem z chladiče mi tam voda prolíná, když to přejedu prstem, tak mám na něm mokrou šmouhu , vyloženě to jako nekape. Horní příchozí kolínko z chladiče je v pořádku. Tak z toho radost nemám, dával jsem do kolínek origoš O kroužky, tak problém bude asi v neorigo chladiči z autokelly. Nevím, jestli půjde sehnat silnější O kroužek a jestli by tam vůbec pasoval. Tak su zvědavej, co s tím budu dělat Editováno: 30. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak to jsme na tom naprosto stejně. Taky jsem dal nový chladič neorigo z ACI a spodní trochu teče, tedy jak píšeš prolíná. Mám to již od doby kdy jsem to měnil, což bylo v létě 2007 a od té doby jsem nedolil vůbec žádnou vodu do chladiče, takže to bude fakt asi téct zanedbatelně a když se to zahřeje, tak se to možná vždy zatáhne. Já to tedy zatím vůbec neřeším. Ale pokud seženeš silnější O-kroužek, tak dej vědět jakej to je a jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 trošku jsi mě uklidnil, ale zítra zajdu do škodovky, jesti se nedá sehnat silnější O kroužek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak pak dej vědět jak si pochodil. Ale spíš si myslím, že by ho to chtělo koupit někde jinde, v obchodech kde se na tento sortiment zboží přímo orientují. Myslím, že škodafka mít jiný nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Takže jsem ve škodovce nepochodil, prodavač říkal, že jiný kroužky nemá, ale byl tak protivnej a neochotnej, že jsem šel radši pryč. Ani se nesnažil najít jiný rozměr. Takže zbývá zkusit vzít origo O kroužek a zkusit sehnat někde větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ten origo je tenhle, že jo. - http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n907...ia-octavia.html To 32x4 znamené průměr 32 mm a tloušťka kroužku 4 mm? To by znamenalo, že by jsme potřebovali asi tak 5 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jo, měl by to být on, ale podle mě ten kroužek 4 mm tloušťku nemá, škoda, že jsem ty starý vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ten origo je tenhle, že jo. - http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n907...ia-octavia.htmlTo 32x4 znamené průměr 32 mm a tloušťka kroužku 4 mm? To by znamenalo, že by jsme potřebovali asi tak 5 mm. zdar mám jeden dodatek těch 32mm průměr je vnitřní já dnes sháněl jak o život a nebyl jsem jsi jistý jestli 32mm venkem nebo vnitřkem,tak jsem koupil oboje jinak přetěsněno a snad dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) No, mně se to nějak zatáhlo a už mi to neprolíná. Asi se už to teplem zalepilo samo Editováno: 9. Duben 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.