Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 je pravda, že předjíždění je s víc plynem, to bych to vyjíčko rozdup Přecijen je tam těch kobyl víc a vím, že nepředjedu ten náklaďák jeden, ale dva. Když předemnou nejede vyloženej klobouk, tak nepředjíždím. Ale náklaďáky a dodávky před sebou nesnesu. Na dálnici jsem v klidu. ale rozjezdy jsou pijánko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Na useku dlhom 4 km mu vies co pojde dole Inak chudatko barerka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 asi vím. holt na tak krátkým úseku se to skoro ani neohřeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 bobiku, apríl už dávno byl Ten vás tady tahá za fusekli a dobře se baví taktak,i já si to myslím,ale už jsem se dlouho nezasmál,jsem budu chodit častěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 tak baterka už drží 5 let a má toho jistě dost před sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 asi vím. holt na tak krátkým úseku se to skoro ani neohřeje... no s tím ohřátím je to na prd. Ještě že to má vyhřívání sedaček. Topit to začíná po 3 km. To fabia topila téměř hned, cca po 1 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 můžeš mi, prosím, vysvětlit, jaktože já se 74 kW jezdím za 6,5 - 8L/100km? a to mám určitě míň kobylek než Bobik... Naopak bych řekl, že když mám menší výkon, tak mě to nutí jezdit plynulejc. nezrychlí mi to, když na to dupnu. tím pádem se snažím jet co nejvíc plynule = nižší spotřeba. ale oprav mě, jestli píšu kraviny...Bobik: já myslím, že Ti časem ta spotřeba půjde dolů. možná je to tím, že prostě víc šlapeš při rozjezdech a předjíždění víc na plyn, aniž by sis to uvědomoval... ve starý učebnici autoškoly sem četl, že by si měl na plyn šlapat jenom takovou silou aby to vydrželo vajíčko, který dáš mezi nohu a plyn. tak to zkus a uvidíš... tak spotřebou vyjde 1,6 a 1,8T na stejno, ale motoricky je to úplně jinde. Při výběru mezi těmito motory bych neváhal ani vteřinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 5,6 je u tohodle auta scifi, tomu fakt nevěřím, to snad nejdea nej max jsem měl 19,6 Bobíku scifi určitě ne,ale já měl jednou spotřebu 5l co mi ukázal pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 to jsi jel z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 hele Bobíku, našel jsem pro tebe řešení!!! A bude to stát 0 0 0 nic. Vytáhni plynovej pedál a navař pod něj kousek železa, namontuj zpátky a máš super omezovač. Určo to poladíš tak, že to víc jak 105 nepojede a spotřebou možná půjdeš dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 to jsi jel z kopce hele, fakt to je možný. Ani jsem se nesnažil jet ekonomicky, jen jsem měl prostě náladu v noci jet pomalounku, jen tak nechat motor bublat, rychlost tak 80-100. A když jsem se jen tak po dojezdu kouknul, tak mi spadla čelist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 to jsi jel z kopce tak do kopce jsem nejel to je fakt,ale že bych jel jenom z kopce to určitě ne.Ale pohodová jízda se dá s 1,8T zajet opravdu solidní. ,ale jinak toto téma super a já už normálně z tý srandy brečím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ten omezovač je dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 hele, fakt to je možný. Ani jsem se nesnažil jet ekonomicky, jen jsem měl prostě náladu v noci jet pomalounku, jen tak nechat motor bublat, rychlost tak 80-100. A když jsem se jen tak po dojezdu kouknul, tak mi spadla čelist. ještě mám takovou zkušenost,že v noci ta spotřeba je menší než ve dne při stejným stylu jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 tak nejsou jiný auta na silnici, tak to pak jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 jsem si poslední dny říkal, že se tady hovno děje, že tady chcípnul pes, ale dneska jsi to rozseknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 já jsem právě v noci dokázal zajet několikrát spotřebu pod 6l.Samozřejmě,že né po dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 bobíku, prdel skončila? čekám, čekám a žádný nový příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak spánek musí bejt dnes byl ráno silnější den, mezizastávka u pekárny pro čerstvý loupáky a hned krásných 16 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Co kolo , zkousel jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 To je zase téma Si to předělej na plyn, když nemáš na benzín Ale zase by si byl první člověk na světě, který si nechal nachipovat auto, aby mu to jelo hůře a pomalejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak spánek musí bejt dnes byl ráno silnější den, mezizastávka u pekárny pro čerstvý loupáky a hned krásných 16 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 zabiak: to nečti, nikdo tě nenutí a jestli se ti něco nezdá, tak si založ vlastní téma. na benzín mám, ale přijde mi škoda vyčerpávat tolik nenahraditelných zdrojů (ropy nám ubývá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 to je ale mazec, jestli jezdíš za 16L. ty nám to všechno vytankuješ a na co pak budeme jezdit my??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 právě chci, aby na vás taky zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.