Milda.igi Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Zdravím! Chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo neporadíte, jak přeně vyměnit chladící kapalinu u Škody Octavia, 1.6. koupil jsem si jí v pátek a je tam prý letní směs, takže než mi to zamrzne, rád bych to vyměnil. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 By mě teda zajímalo co je to letní směs u chladící kapaliny ( asi jen destilka ). Nespletl sis to s ostřikovačema? Jinak když se podíváš na expanzní nádobu jakou má barvu ta kapalina v ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Zdravím!Chtěl jsem se zeptat, jestli mi někdo neporadíte, jak přeně vyměnit chladící kapalinu u Škody Octavia, 1.6. koupil jsem si jí v pátek a je tam prý letní směs, takže než mi to zamrzne, rád bych to vyměnil. Díky... JJ přesně tak žádná letní směs není je tam celoroční G12 růžové barvy,asi bych to viděl taky na ty ostřikovače s letní směsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.igi Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) nn je tam prý jen voda bez fridexu. Na léto to prý stačí. Radši jí chci vyměnit i kdyby tam fridex byl. Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Milda.igi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Na chladiči je vypouštěcí kohout, ale stejně to celý nevyteče. Ale když vypustíš to z chladiče a doleješ antifreeezem tak to bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.igi Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ok zítra se na to vrhnu. Zatím díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.