pavel3.0.9 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Ahoj.Taky se pridavam k prosbe o manual k montazi nez.topeni.DEKUJI MOCC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/50395/...p_796.65KB.html http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/41156/...ip_10.76MB.html kdysi jsem to sehnal, jedno je webasto, druhý je Eberspächer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Tak topeni namontovano.Narval sem tam D3w spinani zatim hodinama.Jen mam problem ze spoustenim climatronikem.Nedari se mi presvedcit ho,aby spustil vnitrni ventilator.Kdyz privedu na ten pin 1 +12V tak mi se mi na climatroniku objevi napis HE,ale nic to nedela.Co to pise Vam?nebo jeste mi jeste nejaky signal chybi?DEKUJI ZA ZKUSENOSTI.Prikladam par nekvalitnich fotek jak sem to vyresil ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 a má upravené zapojení napájení ventilátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Ahoj.Ne neupravoval sem.neni mi uplne jasny kterej ten drat prerusit a kde,jesteli myslis tuhle upravu?Nebo o jakou jde?DEKUJI ZA RADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) musíš to zapojit podle schéma, co je k topení, je to tady na stránce nahoře. Drát, co jde do topení, ten hodně silný musíš přerušit a zařadit do něj relé, které ho bude přepínat mezi kontaktem 15 (což je to, z čeho ho odstřihneš) a kontaktem 30 - stálých 12V Protože tak, jak to máš teď neteče do ventilátoru 12V, takže se nedá pustiti, proto, když webasto zadá povel ventilátoru na puštění, tak jej přepne pomocí relé na kontakt 30 a přes panel climatronicu se sepne do požadovaných otáček Editováno: 9. Březen 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Tak sem to uz dodelal podle navodu.Ze zacatku mi to ptave nebylo jasny,kde se napojit.Ale jak sem to rozebral tak sem hnedka vedel.DEKUJI MOCCC ZA RADUU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 hlavně, že už se hřeješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Vím, že téma už není zrovna aktivní, ale montážní návod by se hodil. Dnes mi přišlo poštou Webasto Thermo Top C vymontované z Golfa IV. Budu dělat zástavbu do Octavie I TDI, r.v. 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Ty jo,hod foto a popis co vse tam mas a cenovku. Klido i do SZ . diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Hmm, tak myslim, že montáž se asi jen tak konat nebude Zrovna jsem si všim, že to topení je poškozený. Udělám foto a dodám. Třeba mi někdo alespoň poradí, jestli se to dá opravit, nebo jestli to můžu hodit do popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Tak, tady jsou fotky. Tohle je vše, co k tomu mám. Koupil jsem to na inzerát, kde bylo ve znění, že je po bouračce zničený výfuk. Ještě když jsem si to včera vyzvedával z pošty a jen na rychlo na to kouknul, tak jsem si říkal, že to tak zlý neni. Stačí koupit výfukovou trubku, tlumič tam je. Jenže dneska jsem si všim, že ulomená přímo ta "příruba" na těle topení a není tedy jak zapojit výfukovou hadici. Obávám se, že to spravit nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Covece,pokud mas ten ulomeny kousek,tak ho nech zkusit privarit nebo ho nejakym LEPOXMETALEM prilep a myslim ze by to melo byt v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zdravím, včera jsem si přivezl benzínové topení Eberspächer pro OI. Měli by jste ještě někdo český škodovácký návod k jeho instalaci? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urugma Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 V 8. 11. 2008 na 23:47, dolezelk napsal: webasto_skoda.JPG Ma to celkem 11MB, 300 dpi, nevim kam to dat, aby se to dalo stahnout kdyz to naskenuju min nez 300dpi, tezko se daji rozlustit fotky. update: nakonec dal jsem to na rapidshare (pouze 10 stazeni!!!): http://rapidshare.com/files/161966548/Weba...-Skoda.PDF.html Ahoj je ještě ta možnost stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 No nevím, on tady byl naposledy v březnu 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) máš štěstí náhodou ten návod mám Webasto-E-Skoda.pdfNačítání informací... Editováno: 17. Únor 2015, autor: pavel3.0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urugma Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ooooo díky ti moc. Ted už to bude mnohem jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.