Publikováno Říjen 29, 200816 r Docela mě dostalo toto video !!! ... ten kamion porjel tema svodidlama jak nůž máslem !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=tKDip4PR3ow...feature=related
Říjen 29, 200816 r teda tohle ti tam vjet tak neni kdy ani kam uhnout jinak peknej tanec ten pred nim skoro to vychytal
Říjen 29, 200816 r Opravdu síla, zajímalo by co ten kamioňák dělal. Jinak chudáci ti v tom protisměru.
Říjen 29, 200816 r kua tak toto je masaker .. a v simli ste si to osobne auto v protismere ?? vletelo rovno pod kamion
Říjen 29, 200816 r dost husty. klobouk dolu pred ridicem te dodavky. opravdumoc nechybelo a dostal by se z toho. jinak ten protismer. Brrrr,humus
Říjen 29, 200816 r tragédie... úplně mě mrazí v zádech... při pomyšlení že se to může stát kdekoliv a komukoliv z nás... člověk si tak jede domů, už se těší na rodinu, ještě zavolá své ženě, že za chvilku je doma... a v tom DUP.... píííííííp..... konec...
Říjen 29, 200816 r zda se mi to, nebo po zatoceni zrychlil?! praskla gum by asi nebyla pricinou prudkeho zatoceni,nebo se pletu?
Listopad 1, 200816 r Je to masakr a myslím, že jsem někde četl, že ten řidič dostal infarkt (ale na 100% to nevím)...
Listopad 1, 200816 r Ty vole...masakr! Strašny co dokáže udělat microspánek.A nejhorší je to že to muže potkat každého...i toho co celý život jezdi podle předpisu.Hrozná představa.Tomu se řiká osud
Listopad 1, 200816 r je to podobné, jako se stalo na D1 někdy v září u 87km, taky kamion do protisměru, brr
Listopad 27, 200816 r to vis,no. ten kamion ma nekolik desitek tun...a pri te rychlosti sroluje vse pred sebou...
Listopad 28, 200816 r Tie osobaky v protismere nemali šancu Tomu sa hovori byt v nespravny čas na nespravnom mieste
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.