dann.y Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Čau,chci se jen zeptat.Shanim Octavii pro přitelkyni a na netu se objevují celkem dost dovozy z Francie,má někdo nějaký zkušenosti s auty z této země? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 I ve Francii můžeš narazit na nepovedený kus ale obecně bych řekl, že stejně staré auto ježděné po Francouzských silnicích bude o polovinu zachovalejší, než kdyby jezdilo u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Mam dovoz z francie a bez jedineho problemu a vse bylo v perfektnim stavu a pekne zachovale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ja muzu ze sve zkusenosti o Francouzich jen asi tolik, ze co jsem videl auto z F tak a bylo hned dovezeno a nijak neopravovano, tak to jsou strasne obouchanky jak na dverich tak vlastne skoro cele auto je vzdy nejak (byt minimalne) ale poskozeno na laku. Kdo byl ve Francii tak mi potvrdi jak jezdi Francouzi a jak jejich auta vypadaji (hlavne Pariz...). V jinych regionech jsou mozna slusnejsi ridici, ale zatim jsem jeste moc zachovalych aut z Francie nevidel. Viz nedavno jsme byli s kolegou zkouknout jednoho Pasika r. 2004 a z dalky nadherne auto ve vybave Highline, ale jen co jsme prisli blize tak to byla hruza a des. Lak otukany, narazniky podrene, dvere sedrene a promackle a plno jinych optickych vad, tak rikam majiteli ze to je asi dovoz z Francie ze? a on jak jste to poznal??!!.....jinak vnitrek celkove zachovaly, ale ten venek! To radeji Svycara - ti jsou nejvetsi pedanti a maji vzdy hodne dobre vybavy, dale Nemci, Rakousko, Belgie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ze Švýcarska už se musí clít..to jen tak na okraj. Takže výdaje navíc. Je ale pravda, že stav je většinou hodně dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ze Švýcarska už se musí clít..to jen tak na okraj. Takže výdaje navíc. Je ale pravda, že stav je většinou hodně dobrý No jo na to jsem zapomel - ta nase unie!! Ale znam jednoho rodileho Svycara a ten jak je u nas na navsteve tak auto myje snad kazdy den a porad na nem neco lesti a cisti. A takovi oni jsou skoro vsichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dann.y Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 No jo na to jsem zapomel - ta nase unie!! Ale znam jednoho rodileho Svycara a ten jak je u nas na navsteve tak auto myje snad kazdy den a porad na nem neco lesti a cisti. A takovi oni jsou skoro vsichni. chlapi diky za vsechny postrehy uz jsem z toho shaneni pekne na nervy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ja muzu ze sve zkusenosti o Francouzich jen asi tolik, ze co jsem videl auto z F tak a bylo hned dovezeno a nijak neopravovano, tak to jsou strasne obouchanky jak na dverich tak vlastne skoro cele auto je vzdy nejak (byt minimalne) ale poskozeno na laku. Kdo byl ve Francii tak mi potvrdi jak jezdi Francouzi a jak jejich auta vypadaji (hlavne Pariz...). V jinych regionech jsou mozna slusnejsi ridici, ale zatim jsem jeste moc zachovalych aut z Francie nevidel. Viz nedavno jsme byli s kolegou zkouknout jednoho Pasika r. 2004 a z dalky nadherne auto ve vybave Highline, ale jen co jsme prisli blize tak to byla hruza a des. Lak otukany, narazniky podrene, dvere sedrene a promackle a plno jinych optickych vad, tak rikam majiteli ze to je asi dovoz z Francie ze? a on jak jste to poznal??!!.....jinak vnitrek celkove zachovaly, ale ten venek!To radeji Svycara - ti jsou nejvetsi pedanti a maji vzdy hodne dobre vybavy, dale Nemci, Rakousko, Belgie..... Myslim ze jsi to vystihl dobre Francie a Italie radeji moc nebrat nebo hoodne prohlizet Co jsem ja videl auta z techto dvou zemi tak jak pise kolega vyse, otlucene, podrene, vetsinou i intertiery zasvineny Jsou to cunata a auta maji jako spotrebni zbozi a podle toho se k nim chovaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Myslim ze jsi to vystihl dobreFrancie a Italie radeji moc nebrat nebo hoodne prohlizet Co jsem ja videl auta z techto dvou zemi tak jak pise kolega vyse, otlucene, podrene, vetsinou i intertiery zasvineny Jsou to cunata a auta maji jako spotrebni zbozi a podle toho se k nim chovaji... No jak jsem psal vyse tak s Francouzu nemam dvakrat prijemny pocit, tak i ti Italove jsou nic moc, ale doma mame jednoho Italika - Opla Corsu co mel jakysi duchodce a tak nebyl az tak zdevastovany - az vcelku se nechtelo verit, ze je dovezen prave z Italie. Takze tady i prvni pohled byl prijemny na rozdil od jinych aut co jsem videl dovezenych z Italie. Ono je to kus od kusu, ale prave z techto dvou zemi je to spise o velke nahode ze se vyskytne pekne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 když jsem shaněl OII tak jsem projel celou republiku a videl hodně OII z Francie ... a řeknu jenom jedno ... dovoz z Francie už nechci ani vidět ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak to jsem měl na tu svoji asi teda štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 na netu jsou levnější s původem Čechy, tak proč si kupovat nějakou z Francie Dovoz se pak blbě prodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Možná proto, že auta z venku mají většinou to štěstí jezdit po lepších cestách než tady a ceny za servis tam nejsou v poměru k příjmům v CZ tak "citlivě" vnímány a proto mají za sebou ve většině případů i lepší péči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 koupil jsem z nějake francouske firmy O2 po roce mněla natočeno 53 t km mam ji 2 roky celkem ma 90 t a zatím nic važneho.Je fakt že interier byl dost za ten rok opotřebovany ale cena byla v te době víc než dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožko Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Čau,chci se jen zeptat.Shanim Octavii pro přitelkyni a na netu se objevují celkem dost dovozy z Francie,má někdo nějaký zkušenosti s auty z této země?díky Ja som kupoval Octaviu II z bazaru,ale bola privezená z Francúzska.Po motorickej stránke super,ale vzhľadom na to,že mala 3 roky a najazdené 71000km,mala veľmi opotrebovaný interier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No jo na to jsem zapomel - ta nase unie!! Ale znam jednoho rodileho Svycara a ten jak je u nas na navsteve tak auto myje snad kazdy den a porad na nem neco lesti a cisti. A takovi oni jsou skoro vsichni. presne tak ako pises Svajciari su pedanti tiez mam 4x4 odtial stav bol ako z autosalonu 90tis km, ich cesty su o dost lepsie a nic si sami neopravuju vsetko davaju do znackovych servisov pod VINkom najdes uplne vsetko co bolo robene s autom mas zaruku najazdenych kilometrov a na 100% vymenene vsetko v predstihu dokonca ked predavaju auto je zvykom ze ho daju este pred predajom do servisu a vymenia oslabene casti ja som mal nove kotuce manzety oblozenia akonahle je kotuc zodrany tak ho nedavaju na sustruh ale ho vymenia ale co sa da cakat od svajciarov ked tam maju priemernu mesacnu mzdu 2500,-€ ze? Takze prajem hodne stastia pri kupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 taky mám O2 z francie kupovaná tady na foru d pána co je vozí do čr, při koupi 130 tis ted kolem 150 tis km, zatím vše OK neřešil bych odkud auto je , když vše funguje vypadá z venku i zevnitř Ok tak není co řešit , stejně nevíš kdo s tím jezdil a jak tomu dával a měl dřevěnou nohu pořád na spojce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Dost jezdím ve F a musím říct, že berou auta hodně jako to, čím jsou - spotřební zboží. Parkování se neřeší, od čeho je nárazník - od slova narazit:-) Pečují tam spíš o drahé klenoty jako Mercedes, BMW a tak, ale VW koncern ani francouzský koncerny tam nikdo neobletuje, spíš jsou to takový socka vozy na každodenní ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaculik22 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Čau,chci se jen zeptat.Shanim Octavii pro přitelkyni a na netu se objevují celkem dost dovozy z Francie,má někdo nějaký zkušenosti s auty z této země? díky Ahoj koupil jsem v loni octavii2 z Francie ale víckrat bych to neudelal,stočeny kilometry auto bylo nabourany na pravou stranu ale nebylo to poznat zjistil mi to kamoš v servisu podle tlouštky laku.Takže auto z ciziny nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 No co si budem povidat, každej v teto republice kdo vozi auta tak je stačí, to snad ví všichni, aspon ti realisti. Jediny jak se tomu branit u octavek je vzit ju někam kde maji super Vag, at to napichnou a podivaji se na skutečnej stav km predtim než do ni ivnestuješ šílený peníze. super Vag už dneska maji lepši opravaři. No a pak už jen odhalit kde byla zbořená popř nebyla a je to. Do motoru stejnak nikdo nevidi ale jeslti bude mit pravej najezd tak bych se nebal. Ja koupil nakonec z CR od známyho z firmy s 250tis, nejaka investice samo prisla cca 25tis ale s tim se hold u vojetiny musi počitat. Budme realisti nikdo nedoveze auto se ziskem 10tis, dovezou střelbu, hodi to do pucu stoči o sto tisic a maji na tom 50K čistej zisk, pohoda jak svina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) Viděl bych to tak jako Cizap. Nikdo mi nenamluví že se jim při dovozu nevyplácí stáhnout KM. Proč zde není stejný zákon jako v DE? Radši bych to koupil od známého (víš aspoň nějakou historii). Editováno: 2. Duben 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.