Přejít na obsah

turbo u PDa 96 kw

pedky

Doporučené příspěvky

Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další.

U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím?

Díky za každou rozumnou radu :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další.

U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím?

Díky za každou rozumnou radu :palec2:

Vyplň si v profilu odkud jsi a on se tě někdo ujme, protože si s tímhle bez diag. a zkušenosti asi neporadíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...