pedky Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další. U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím? Díky za každou rozumnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 zkontroluj všechny hadice za turbem podle mě ti některá prdla nebo vyjela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další.U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím? Díky za každou rozumnou radu Vyplň si v profilu odkud jsi a on se tě někdo ujme, protože si s tímhle bez diag. a zkušenosti asi neporadíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.