Publikováno Říjen 31, 200816 r Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další. U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím? Díky za každou rozumnou radu
Listopad 2, 200816 r Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další.U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím? Díky za každou rozumnou radu Vyplň si v profilu odkud jsi a on se tě někdo ujme, protože si s tímhle bez diag. a zkušenosti asi neporadíš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.