vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 se dvěma?To ne.V garáži mám jen jedno.Ale to by asi stačilo že?Hlavně aby doplavalo.Já bych ani nemusel co hi hi hi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 se dvěma?To ne.V garáži mám jen jedno.Ale to by asi stačilo že?Hlavně aby doplavalo.Já bych ani nemusel co hi hi hi ale jo musel by jsi co bych si počala s autem bez řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 řidiče už není problém sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 řidiče už není problém sehnat. no to máš asi pravdu, ale já chci Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ok budu tedy tvůj osobní řidič.No problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nechceš mě přibrat? jestli se vlezes do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Lary pokud jedeš supem tak určitě není problém.Tam se vlezu i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jestli se vlezes do kufru myslím, že vlezu , tak kdy jedeme? Musíš se pro mě stavit jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) příjemné odpoledne bando,pro mě moc né,byl jsem pro T4 v sevisu za 21 tis. Editováno: 7. Březen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 příjemné odpoledne bando,pro mě moc né,byl jsem pro T4 v sevisu za 21 tis. Ahojky Jiříku, takže zarobené jo? To jsi za ty prachy měl přijed za námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 oj chlape tak to nezávidím,no ale snad už budeš mít klid.Jak je u Vás v Praze?Co dělá Vltava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Letadlem , autem by to bylo na 2 dny cesty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nazdar bando.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj Kluci tak u nas stale prsi a reka se zacina pekne rozlejvat Jinak rodice jeli do Dcina ja zustavam dma ....a hadejte cim jeli , Varosem ,kdyz tatka videl rano ten dest a jeste navic nechat auto nekde v Decine tak vzal Golfika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 dva dny cesty ale pěkná projížďka.Tak letadlem to ee.Takový kufr ještě nevymysleli kde bych vlezl.Snad Janča jo ale já ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdravím Tě Maro,to je humus venku co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak u Petříků je dnes mejdan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nazdar Víťo, venku je opravdu hnusně. Ale my, co máme jedno těsnění v motoru a jedno náhradní v kufru, jsme v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 aha no to chápu.Ještě štěstí že u tebe dlouho nevydrží a najde nového majitele.Včetně manžety:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nene od rana jsem poklizel a ted jsem jel ze segrou na nakup aby mne neco uvarila ... A koukam se segry pritelem na 4hru v tenise A hlavne relaxuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 u Petříků je mejdan,ale máme to trochu z ruky kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Už jsem se lekl, že jsi na konci napsal "manželky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mejdan? jedem Vicku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 u Petříků je mejdan,ale máme to trochu z ruky kámo. Jen 200km Vito nebo se pletu ?? To my to mame vsude kousek at do Prahy nebo k vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahojky Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.