Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak uz se taky loucim Takhle se loučit s nějakou slečnou tak to ani do vánoc nestihneš podle toho že jsi tu ještě pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nj :D Co jsem mel delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak stanou se i horší věci než se jenom rozloučit a kontrolovat to tu dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Koukam na Novu jen o reklame sem jdu ale ted uz vypinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To já většinou nekoukám ale jenom poslouchám - mám televizní kartu na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 brý jitro kucíííí.vrátil jsem se ze šichty a začal mi víkend.U nás pošmourno a zataženo a prší a je to hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 U nas 14°C Jedeme na projizdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dobré ráno partičko,dám si kávičku,hovězí vývárek,česnečku nebo nějaký jiný vyprošťovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jirko,oslavuj,ale pracíííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Tak vás všečicky zdravím kamarádi,dnes sem konečně umyl supína i přítelkyně přiložila ruku k dílu. Vzali sme to důkladně,vnitřek i z venku.Jen kola mě dali totálně zabrat,ty byly úplně zažloutlý a to se snažím je mýt často a ani ty přípravky na kola nezabírali.Nakonec přišel na řadu osvědčený český výrobek silichrom,co sem používal na leštění výfuků na moto.Nu tím ten žlutej sajrajt pustil z hliníků a teď se blýskaj jak nikdy před tím.užívejte zbytku neděle a my jedem na návštěvu k babičce,kde zas bude plno příbuzenstva.vicki,tobě závidím,že tě začal víkend.čusky Editováno: 8. Březen 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Čusky Peny.No tak je to sice pěkné,že začal,ale v tom nečase toho moc dělat nejde.No ikdyž,momentálně neprší,tak nevím jestli mě náhodou nezačnou svrbit ruce a případně bych na chvilku vyrazil provětrat sebe a mazlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to u nás je pod mrakem a silnice suchoučký,tak k babině to máme 30 km,tak ho provětrám.Radost se zas na autí podívat když je zas čistounký,vyluxovaný a voňaví.Mám z toho radost.Jen je otázka jak dlouho vydrží z venku takle čistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 příjemné odpoledne Fšem ,tak za chvilku jedu na nohec s Jiřkem Novisem a pak na asist.Viktorka-Sparta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dobré popoledne lidičkové, tak už jsem se taky konečně vyspinkal :)NO dobře, kecám oslava byla skromná, ještě jsem musel malovat předsíň teď akorát vyrážím na kolečník. Sejis: to bude asi mazec, derby se Spartou Já jdu zejtra na Slávku proti Baníku, tak doufám, že to přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak já jsem dneska taky asi půl dne myl auto jak vnitřek tak venku. Nalepil jsem si štítky a znaky a nasadil zadní spz bez podložky. Tak vám jen na ukázku dám pár fotek. Už jen kola a hurá na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Pěkné Luky.klobouk dolů. Já se nakonec rozhodl že se projedu,tak jsem byl za Markem pro díly a na pokec a trošku jsem protáhl supíka a hned mi je líp.Dokonce u nás vysvitlo i slunko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to u nás nic moc, foukal vítr a teď začalo pršet. To jsem přesně věděl, jak umeju auto do hodiny začne pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdar bandičko,Jirka Sejis se mnou nohejbálek stihl asi hodinu,ale ten asist.už nebude.Bohužel si na nohejbálku utrhl achilovku a leží na ortopedii Vinohradské nemocnice.Možná ještě dnes v noci,nebo zítra ráno bude operován,tak by jsme se měli nějak domluvit a navštívit ho. Chtěl,abych Vám to napsal,aby jste se nedivili,že se tu chvíli neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to je teda mazec,to je mi ho fakt líto.Já to říkám furt,že sportem k trvalé invalitidě.Jejda,to bude chybět i na motokárách,ale to by sme ho mohli navštívit. Tak jesli můžeš vyřiď mu můj pozdrav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo jo,je to mazec,bude mít sádru a je to asi na 3 měsíce a ještě bohužel pravá,takže ani automat nepomůže. Pozdravovat ho budu,zítra se sním nějak spojím a asi úterý nebo strředa ho pojedu navštívit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Hoj kluci tak dneska jsem cely den delal Supa A ted uz s etesim na dalsi vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to je brutal.Pozdravuj ho od nás jo.Z pochopitelných důvodů nám to s Jančou nevýjde,abychom ho navštívili,ale držíme palce.A hlavně ať to dobře dopadne.Automat neautomat pokud to jen trochu půjde tak ho někdo na sraz veme. Sakra to má chlap smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak toto je fakt smůla. Pozdravuj ho a navrhuji začít motokáry ne v Radotíně, ale návštěvou v nemocnici. Co vy na to? Na sraz není problém, pokud bude chtít, pražáků je tu dost a já se hned nabízím a myslím, že nebudu sám To ten víkend teda pěkně skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Hezkej večer všem, teda chudák Jirka. A to když hrál na Seči tak mu to tak šlo. Taková smůla, tak hlavně ať se mu to rychle vyléčí! Pozdravuk ho i ode mě, já ležím doma tak nemůžu přijet. Mě už ustoupila bolest hlavy tak můžu alespoň koukat do monitoru. Ale ty antibiotika nic moc, ani jíst mi nechutná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Clovek by rek ze u takoveho sportu si nemuze nic udelat....pozdravuj ho at se brzo uzdravi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.