ace ventura Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ale mohlo by bejt i hůř, jinak peknej večer a dobrou noc Dneska se mi to v práci protáhlo, nakonec jsem se rozhoupal a koupil komplet nový brzdy a ještě dnes vyměnil. A jako na potvoru jsem narazil na špatnou manžetu kloubu tak to musím co nejdřív uvést do pořádku. Víťo, mám připojištěný okno u český a žádnej malus nebo tak. Proplatili celou fakturu do koruny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dobré ráno,dám si jedno kafíčko,ať se nastartuju do nového dne. Jiřík-superb:Já jsem jako malý chodil hrál za Kobru a později jsem hrál už je Pražkou ligu ledního hekeje,to je taková amaterská soutěž v Praze.Teď se jen chodím sklouznout s partou lidí pro zábavu,žádná soutěž,žádný stresy,nic tvrdýho,prostě klídek a pohoda. Víťo,pojištovny za čelní sklo malus nedávají,ani když jsi viník,mám to zjištěné od známé,co dělá v Kooperativě a říkala,žě za odlítnutý kámen nejsi zodpovědný a nemůžeš to ovlivnit,tudíš ti nedávají malus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dobré ráno,dám si jedno kafíčko,ať se nastartuju do nového dne.Jiřík-superb:Já jsem jako malý chodil hrál za Kobru a později jsem hrál už je Pražkou ligu ledního hekeje,to je taková amaterská soutěž v Praze.Teď se jen chodím sklouznout s partou lidí pro zábavu,žádná soutěž,žádný stresy,nic tvrdýho,prostě klídek a pohoda. Víťo,pojištovny za čelní sklo malus nedávají,ani když jsi viník,mám to zjištěné od známé,co dělá v Kooperativě a říkala,žě za odlítnutý kámen nejsi zodpovědný a nemůžeš to ovlivnit,tudíš ti nedávají malus. Tak jak to tedy je s těma oknama. Já to dělám každý den a když je to z připojištění tak se nic neděje. A když je to z pivinného ručení viníka tak ten přijde o bonus. Kdyby se k tomu mohla volat PČR tak je to bráno jako dopravní nehoda a za tu se bonus bere. Ale jestli je to jinak tak je to pro mě novina a omlouvám se. A těch oken jsem už vyměnil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Pekny den, kava na stole, tak hor sa do prace . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zdravím všechny,jmenuji se Ola a jsem kamarád Jiříka (j-novis).Nedávno jsem si koupil supa a Jiřík mi řekl o tomto fóru,tak jsem se tady zastavil představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj Olo,tak tě vítám v naší hospůdce,jsem rád,že jsi se konečně rozhoupal. Dáš si u nás něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj Olo,tak tě vítám v naší hospůdce,jsem rád,že jsi se konečně rozhoupal. Dáš si u nás něco? Dam si kafí a koláček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dam si kafí a koláček. Tak tady máš jedno kafí a koláčky,doufám že ti bude u nás chutnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Koukám,že je dnes v hospodě opět narváno!!! Jeden den člověk nemá do čeho píchnout,tak jde do hospody na pokec a hospoda prázdná,nikde ani noha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zdravím všechny,jmenuji se Ola a jsem kamarád Jiříka (j-novis).Nedávno jsem si koupil supa a Jiřík mi řekl o tomto fóru,tak jsem se tady zastavil představit. Bud vítán chlape mezi námi olé Ola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Koukám,že je dnes v hospodě opět narváno!!!Jeden den člověk nemá do čeho píchnout,tak jde do hospody na pokec a hospoda prázdná,nikde ani noha. jo Jiřiku,to je klasika ,bohužel a vůbec bych se nedivil,že nám hospodu zruší plno lidem je trnem v oku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) jo Jiřiku,to je klasika ,bohužel a vůbec bych se nedivil,že nám hospodu zruší plno lidem je trnem v oku Ahoj Jiříku,Jak je bez sádry? Nevidím důvod,proč by nám měli zavírat hospodu,jestli nám ji závidí,tak ať si taky otevřou svojí.Ono to bude asi tím,že se bavíme mezi sebou a ne s octávkama atd.,těm to asi nejvíc vadí,ale já nevím,co bych si snima povídal.Neznám pomalu ani jednoho a o ostatních škodkách vím uplný prd a ani mě nezajímají. Hold jsme jiná cenová skupina tak jim to vadí!!!!! Nejvíc jsme je naštvali srazíkem a tím,že nepojedem do chaber ale na šumavu. Já bych stejne asi do chaber nejel,nějak mě to nebere a je tam moc lidí,takhle je to komorní a dobrá partička,kde se všichni znaj!!!! Kámoš se chtěl přihlásit do octávia klubu a říkal,že tam jsou divní,že se sním nikdo nechtěl bavit a do klubu ho nechtěli,v supech jsou prý lepší lidi,byl se mou v Kvasinách a říkal že super partička. Když nám to zavřou,tak si otevřem novou,když ne tady,tak serverů je dost a udělat hospodu není takový problém,otázka chvilky práce!!! Editováno: 16. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No Jiřino,říkáš jak je bez sádry?No nic moc,lépe řečeno shodil jsem pouze zátěž,nesmím zatím nic až tak za týden pomalu rehabilitaci......tak jsem rozladěný jako piano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No jo,tak s tím jsi musel počítat,že to nebude hned na běhání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 To o té hospodě jsem četl ve stížnostech na A/M ,mrkni tam a uvidíš,já jsem to nechtěl komentovat,ale pokud by někdo chtěl znát můj názor,tak zde je .Pokud někdo zruší hospodu u SUPů,končím s moderováním a odcházím z fora,více to rozebírat nebudu...howk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No jo,tak s tím jsi musel počítat,že to nebude hned na běhání. no to sice jo,ale vypadá to,že sotva stihnu sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jdu tam mrknout a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ahoj hoši, tak jak se vám vede. Zrovna jsem dorazil z práce. Bylo venku krásně, ale už se má počasí prý zhoršovat. Jinak taky nevím proč by měli zavírat hospodu, je to snad o pokecu všeobecnym mezi náma ne a na co by dělalali fóra, kdyby si partička nemohla co říct. Jestli ji zruší, tak jim zrušíme fasádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Tak jsem se tam dočetl spoustu zajímavých věcí,třeba i to,že si fábie stějně hospodu založí,takže bych to zas tak dramaticky neviděl.A když by nám to chtěli zrušit,tak si založíme třeba stánek s buřty nebo tak něco a tam budem chodit kecat.Myslím,že na názvu zas tak nesejde!!!! Nebo si uděláme vlastní web,jak už tady někdo dříve navrhoval. Nehledě na to,že hospoda která je,má přívlastek OC,čili octávia club a já nevidím důvod,proč bych tam měl chodit,když nejsem členem OC a mám SUPA. Editováno: 16. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Proč by to dělali?Tak když náhodou někdo něco plácne v sekce kde to nepatří tak nás mažou nebo mazali a proto je hospoda aby se tam psalo i o kravinkách a nezatěžovalo to ostatní sekce.Hm to se mi zdá uhozené,aby to někomu bylo trnem v oku.Přece nejsou předpotopní a nemůžou si myslet že nějakým rušením se něco změní. Jinak brý večer partičko.Mám po první směně a ještě mě čekají dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jiříku co jsou stížnosti na A/M?Taky si chci přečíst komu ležíme v žaludku ale nevím kde na to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jiříku co jsou stížnosti na A/M?Taky si chci přečíst komu ležíme v žaludku ale nevím kde na to jít v admin sekcii http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Nazdárek kamarádi,když tu čtu,že by nám zrušili hospodu,tak mě jen tak proletí hlavou,že jen někdo nemůže unest,že prostě nebudem v chabrech.Jinak ten termín srazu vyšel jak vyšel a do chabrů bych stejně nejel.To,že si děláme svoje srazy a jsme taková samostattná jednotka holt budou muset zkousnout.Já osobně jinam než na forum supu ani nelezu,tak ani netuším co se tam o nás probírá.Asi by bylo nej lepší se starat samy o sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak mi to taky nedalo a kousek jsem si přečetl. Myslím si o tom své, je to hodně přitažený za vlasy. No nemá cenu se rozčilovat. Jinak přeji hezký večer. Dneska byl opět čas a zamontil jsem D-DOT, zde je malá ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Dobré ráno bando,za chvíli vyrážím do Louna a Berlína,tak jednu kávu na probuzení. Járo,to vypadá dobře,na kolik to vyjde a jak je složité to zapojit? Editováno: 17. Duben 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.