Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jezis to jsou blbci, nevim co jim vadi na dalsich hospodach. Asi maj fakt problem.

Zralok: je to d-dot umi to brat info z ridici jednotky, tlak turba, olej..a dalsich x vychytavek :)

stoji to cca 2 tis a pridelava se to na draty co vedou do maxidotu (tusim a doufam, ze nekecam)

Ace nam k tomu urcte rekne vic :)

Editováno: , autor: Jirik_superb
Vloženo

Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) :(

Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně :(

Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!!

OLO: vítám a zdravím :) a mrkni na clubová trička :D

Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou :)

Vloženo

Hezké páteční odpoledno,dal bych si nějakého panáčka!!!

Třeba: Dotni se slunce

Kde jsi se tak dlouho flákal Tome,neříkej že jsi pracoval!!!Jestli v tom nebude nějaká baba?

Jiříku,užij si víkend na chatičce.

Vloženo

Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí.

K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele :). Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek.

Vloženo

Ace stále sem čekal,že se ozveš kůli těm budíkům s maxidotem a nic.\nu a ty už máš i takovýhle vychytávky.\nu kdyby si o něčem přeci jen věděl tak písni.\jinak hezky propršenej večer.

Vloženo
Nazdárek, tak jim ta předpověď vyšla. No alespoň se smyl prach a bordel z ulic. Na víkend ale hlásej sluníčko tak zase bude čas připravit pořádně autí.

K tomu D-Dotu: je to tak Jirko, stačí 6 drátu napojit na kabeláž k přístrojovce +zpátečka. Zobrazit to dokáže jakoukoliv hodnotu co zobrazí i VAG, vše dle nálady uživatele :). Návod připravuju, je o tom téma v elektrice u oktávek.

Já to tam Járo pročítal,ale znáš můj postoj k elektrice,dva dráty pohoda,tři se dají zvládnout a čtyři už jsou moc.

Já mám ale na maxíku v tom dolním řádku zobrazené rychlosti převodovky,tak nevím,jestli by mi to tam šlo?

Vloženo
Ahoj Bando. Zdravím po delší odmlce (holt samá práce a meetingy mimo bydliště) :(

Víto: teď zrovna mám autíčko v servisu. Mám připojištění u KOOP a žádný malus a nic mi neseberou (aby taky jo, když jim platím 1500,- ročně za připojištění do 20 000,-). Ale vyplatí se mi to, pač měním okno při svých km tak jednou ročně :(

Sejdo: Gratulace k sundání sádry! Teď už jen krůček po krůčku k zdravému stavu!!!

OLO: vítám a zdravím :) a mrkni na clubová trička :D

Ostatní: Kua, tady je mrtvo, sem to pročet po tejdnu za pár minut a to jsem si na to vzal dovolenou :)

Děkuji. kol117 Jdu se mrknout :kol-128:

Vloženo (editace)

olala.

Chlapi nahanam bezove vratka odkladacieho priestoru pred spolujazdcom.

Budem povdacny ak niekto poradi kde kupim neaky pouzity, alebo cislo dielu ak mi niekto da a kupim si nove.

Vopred vdaka.

Editováno: , autor: Laam
Vloženo

ahoj bando, byl jsem na 2 denním meetingu, tak tu ted procitam co se kde delo :)

Čeká mě výměna homokineťáku a ložiska a již brzy i ta prokletá spojka - Jardo ty máš už po výměně ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...