Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. :palec2:

Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!!

Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! :p Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! :smich::aggressive:

Vloženo

Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? :)

Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven ;). Už se nám to blíží...

Vloženo
Hezkej večír bando, je tu volnej stůl? :)

Tak mám na zítra domluvenou spojku, takže pro ni jedu. To bude vítr v peněžence. Doufám že to do srazu vyměním abych byl 100% připraven ;). Už se nám to blíží...

Jardo beres z toho Pronda ?

Jiřiku, co jsi daval za ramena ?

Vloženo

Dobré ráno všem včasným štamgastům :) Dám si pořádnej silnej čaj. V noci sem moc nespal, takže potřebuju vzpruhu.

Dneska je venku po dlouhé době hnusně a to mě nabaaa :( Mám radši kozí počasí :D

Jak připravujete mazlíky na sraz?

Vloženo

Dobré ráno všem,něco malého k snídani a kávičku,ať můžu vyrazit za prací.

Petík:Dával jsem Delphi,už jsem je tam jednou měl a vydrželi asi 120000km,většinu po rozbyté praze,takže spokojenost.Poměr kvalita cena,úplně super.

Vloženo

Krásný a úspěšný den chlapi Vám všem.Já mám za sebou první noční.I u nás po dlouhé době pršelo ale na víkend slibují už zase pěkné počasí tak doufám že to výjde.

Vloženo
Hezký večer bandičko,já právě dolétl domu ze servisu,nový ramínka,autí ani neklepne,prostě spokojenost. :palec2:

Tome:ty jsi se rozjel,zas bude na nějaký čásek klid!!!

Sejdo:zuby mám zdravý a ani nebolej,takže asi nebudou ani padat!!!! :p Kdyby jsi potřeboval poradit,tak to vpravo je PLYN!!! :smich::aggressive:

hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec :):)

Vloženo

PŘÁTELÉ MÁTE TU KRÁSNÝ AUŤÁKY!!! SPOUSTU FOTEK... PROČ SE NEZAPOJÍTE DO SOUTĚŽE O FOTKU ROKU??? MRKNĚTE PROSÍM DO MÉHO PODPISU!!! VYHRÁT MŮŽE OPRAVDU KDOKOLIV! SOUTĚŽ JE PRO VŠECHNY ŠKODOVKY BEZ ROZDÍLU VAH!!! ;) DÍKY

Vloženo
hele plynovej radílku,kdy se zastavíš na kofíííí a pokec :):)

Jiříku Jiříku,ty by jsi pořád kafoval a kecal a já musím dělat!!!

Zastavím se nějak příští týden,zítra jsem jako každý pátek u našich západních sousedů a o víkendu budu asi trochu slavit,tak to necháme nějak v týdnu,určitě zavolám.

Vloženo
to se tady o5 bojím sám lol

Tě Bůh Sejdo !

Dnes jsem Ti poslal "dresík", TOPTRANSem", zvelič prosím, že se Ti líbí... O.K. ?

Na SUPu mi dobráčkové napíchli zadní gumy, víš jak "lítám" a jak jsem byl vyplašenka, že se sunu jinam, než mám. No, DEBILOVÉ... O "paola " zatím nenám žádnou zprávu, snad to bude \o.\k....Marůdku, Pa a AHOJ všem SUPům a jejich Miláčkům ! :palec2: :palec2:

Vloženo

Hezký večer,

právě dopíjím čajík a pujdu si lehnout. Včera jsem toho moc nenaspal a dneska bylo u nás celkem nevlídno tak to asi ze mě odsálo energii..

Petik: jj mám to z pronda, jen mi včera vyprodali sadu takže ji budou objednávat. Tak jsem přivezl alespoň setrvák a koupil jsem si ovladač na okna do dveří. Už mi některý čudli blbě reagovali. Orig za 240 :)

Vloženo

bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla :D

Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším :)

Vloženo
bon džorno všem. Leze sluníčko a pátek je tu. Hurá!!! Víkend!! Dneska musím do Ústí a mám padla :D

Dneska přehazuju face lampy a zítra jde auto na kompletní čištění, těším těším :)

Buenos dias amigos.Taky se těším až se vrhnu na autííí a dám ho dokupy.Ještě tři týdny a je to tady.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...