Sejis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 příjemný den všem kolegům a kamarádům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Zdar bandičko,jak se všichni máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Ahojky kluci. Zdravím Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Nazdárek.Jak to dneska de?Dáme jedno pivko zdravotní.Dnes byl nádhernej sobotní den,a zejtra bude taky krásně to je ideální na projíždku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) krasny sobotny vecer - Kto najlepšie využil šrotovné? - Slota, kúpil si Mercedes Mc Laren SLR (za 493 850 €). Editováno: 26. Září 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 ahoj všem kluci, nemáte někdo "formulář" pro podání vysvětlení ohledně přestupku o překročení povolené rychlosti ohledně osoby blízké ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Zdarvím kamarady Supí Jak se máte? Dnes byl krásnej podzimní den,tak sem pro změnu makal na chalupě.Bourali sme lešení u štítu a pak sme ještě řezali dříví,zima za dveřmi a tak je potřeba se zabezpečit,aby pak v mrazivým počasí nebyla doma zima.Celkem sme si mákli,kdo má domek a topí dřevem pochopí.Mějte se a zítra odpočívejte při prodlouženým víkendu.Já budu konečně taky,už tý práce je mooc tak je potřeba vypnout a relaxovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 zdra chalpi, tak jeden na koniec tyzdna: Manžel jemne uštipne svoju polovičku do zadku a vraví: - Keby sme si to nechali spevniť, nepotrebovali by sme elastické nohavičky. Potom ju uštipne do pŕs a vraví: - Keby sme si to nechali spevniť, nepotrebovali by sme podprsenku. V tom ho žena uštipne medzi nohy a vraví: - Keby sme si to nechali spevniť, nepotrebujeme elektrikára, záhradníka, poštára a ani tvojho brata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 příjemný prodloužený víkend Vám všem chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Zdravím všechny supáky,přeji krásné pondělí.Už si ani nepamatuju,kdy jsem měl naposledy v pondělí volno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Ahoj všem kluci a Janičko, nevíte jestli je ještě možné se odvolávat na osobu blízkou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Zdar bando, celej dnešek jsem se dával dokupy po oslavě kámošových narozenin. Takže den navíc se hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Buďte zdrávi kamarádi.Tak já mám sice víkend ale jsem zavřený doma a ničím bacila.Chce mě napadnout hajzl jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 a je tady kratší týden zdar kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Buďte zdrávi kamarádi.Tak já mám sice víkend ale jsem zavřený doma a ničím bacila.Chce mě napadnout hajzl jeden. znič bacila,bac ho ahodně vitamínů C a znáš to víto,léčená chřipka trvá 7 dní,neléčená týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) To chce na bacila flašu slivovice ale nééé celou jen po troškách. Editováno: 29. Září 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 jj, s tímto právě přišel kámoš na tu oslavu. Bolelo ho v krku a že si dá 2 panáky a bude mu dobře. Udělali jsme 2 flašky a ráno nemluvil vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ahoj kluci to já znám u rýmy že trvá 7 dní a ne chřipka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ....už je to tady,hnusná podzimní rána ale co ,bude ještě hůře .................čágo kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Co představuje 100% ? Co to vlastně znamená, když někdo poví, že je něco potřeba # udělat na VÍC než 100% ? Už jste se někdy zamysleli nad touto otázkou a hlavně nad těmi, kteří o sobě hrdě prohlašují, že dávají ze sebe víc než 100 % ? Každý z nás se alespoň jednou v životě střetnul se slibem, že když uděláte to a to, nebo se přihlásíte tam a tam, dostanete víc než 100%. A co například takových 131% ? Je to dost, nebo třeba # hned 150% ? Zamyslíme se nad věcí logicky. Pro správnou orientaci si vezmeme na pomoc starou dobrou matematiku, která nám spolehlivě pomůže přesně vysvětlit, co vlastně v životě představuje ubohých a uznávaných 100%. Když písmena abecedy: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Přepíšeme na čísla: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Potom: P-O-S-T-O-J = 16 + 15 + 19 + 20 + 15 + 10 = 95% P-O-Z-N-A-N-I = 16 + 15 + 26 + 14 + 1 + 14 + 9 = 95% T-V-R-D-A-P-R-A-C-E = 20 + 22 + 18 + 4 + 1 + 16 + 18 + 1 + 3 + 5 = 104% ! Jenže pozor: V-E-L-K-E-H-O-V-N-O = 22 + 5 + 12 + 13 + 5 + 8 + 15 + 22 + 14 +15 = 131% A nepřekonatelné: L-E-Z-E-N-I-D-O-P-R-D-E-L-E = 12 + 5 + 26 + 5 + 14 + 9 + 4 + 15 +16 +18 + 4 + 5 + 12 + 5 = 150% Z uvedených výpočtů můžeme s matematickou přesností vyvodit závěr, že se správným postojem se dostanete úctyhodně daleko. Když dosáhnete poznání, budete na tom přibližně stejně a když budete celý život tvrdě pracovat k cíli se přiblížíte ještě víc. Avšak nic a nikdo nepřekoná ty, kteří dělají v životě velké hovno, a když k tomu přidáte ještě lezení do prdele, z vrcholu žebříčku vás už nikdo, nikdy nesundá ! Na 150% ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 dobré ránko vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ahojte všeci,tak ač stále celý cholerný,tak Vás zdravím z práce.Včera psali na netu že říjen bude teplý tak snad nám to do Chaber krásně výjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 čágo Víto,jak je kámo,co bacil.už si ho zdolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 čágo Víto,jak je kámo,co bacil.už si ho zdolal Ale kdepak Jiříku.Furt na mě sedí hajzl a nechce se mě pustit.Uvidíme jak dlouho bude vzdorovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Tak se námVíťo rychle uzdrav. Je fakt, že rána jsou chladnější ale přes den cca 20 a to se nechá. Já už jsem si objednal zimní pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.