Petřík junior Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 AŽ budeš starší,tak to pochopíš. Vito ja myslim,ze na tohle uz nemusim bejt starsi jasne no chapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ptiku co sbazar Hele dreli ti nekdy kola ? v podbehu ? mas et 30 ne ? Na netu toho je dost, ael ty ceny.... Kola mam v pohode - zadny drhnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Zdravím supí bandičku. Koukám že se našel Tomáš,tobě to manželství dává zabrat Tome! Sejis:Co nového Jiříku?Tenhle týden jsem v Praze,cinknu a dáme někde kávu,dlouho jsme se nevidili tak pokecáme. Já jsem teď trochu nastydlí,ale snad to během týdne přejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Zdravím supí bandičku.Koukám že se našel Tomáš,tobě to manželství dává zabrat Tome! Sejis:Co nového Jiříku?Tenhle týden jsem v Praze,cinknu a dáme někde kávu,dlouho jsme se nevidili tak pokecáme. Já jsem teď trochu nastydlí,ale snad to během týdne přejde. zavolej a dáme pokec,je to fakt už doba ,co jsme spolu pokecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tak a je tu o5 začátek týdne,tak mnoho úspěchů hoši jo dám si kávičku,dá si někdo též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Zdar mládenci.Tak jsem to zakřikl včera s tím počasím.Chčije a chčije.Tak opatrně borci.Ať Vám týden uteče v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Novis: to víš, manželství je hrozná věc Ale v práci je to horší Petík: co to? Měníš Supa za Hondu? Kua, co to je venku za okny, a co to hlásej v tej televizi? Jaký závěje? Kdo už má přezuto? Já ještě ani nemám zimní gumy koupené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Já taky nemám zimní gumy ale myslím že je ještě čas a kromě toho musím ještě stihnout do zimy 5 střech a nerad bych tam makal ve sněhu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 předpověd počasí je libozní ..........máme se nač těšit tak si raději dáme že pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 předpověd počasí je libozní ..........máme se nač těšit tak si raději dáme že pánové :palec2: Hned to do sebe v podobě "Budvárka " hrnu, strejdo Sejdo ! Tady začaly před pulhoďkou padat mokrý vločky, ale je venku plus 4, hned to jde do kanálu. Ani mě to nevzrušuje k přezouvání, máme myslím ještě 2 týdny čas. hnusný je však to nebíč- ko - černý, zakaboněný a smutný. Ahoj CHLAPI, babo a Sejdo ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 :palec2: Hned to do sebe v podobě "Budvárka " hrnu, strejdo Sejdo ! Tady začaly před pulhoďkou padat mokrý vločky, ale je venku plus 4, hned to jde do kanálu. Ani mě to nevzrušuje k přezouvání, máme myslím ještě 2 týdny čas. hnusný je však to nebíč- ko - černý, zakaboněný a smutný. Ahoj CHLAPI, babo a Sejdo ! :palec2: čágo Mafíííků,to počasí u Vás je ještě hnusnější,holt skoro hory co dorazíš do Chaber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ahoj supí kluci.To ten tejden pěkě pršavě začíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kluci kdyby nekdo chtel sehnat zimáky, tak mám dobrý kontakt na jednoho z hlavních distributoru v ČR a můžu sehnat pneu myslím za dobrý ceny. Jinak dnes jsem jel z Ml. Bolky do Hradce a pres Pardubice a Kolin domu a jak celej den chčije, tak samá bouračka, tak opatrně kluci... Zimáky už pomalu chystám - ve středu maj padat bílý sra..čky z nebe, tak asi brzo nazuju - ale nechce se mi tam dávat ty Solidy 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Kluci jedete k nám někdo na Bohemku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 To já už pneušky mám, minulý týden přišly. Jen přemejšlím, jestli si nechat poopravit hliníky. Jsou už trochu nahlodaný od soli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ahoj kamarádi,večer u nás pršelo,ale o několik kilometrů dál už pomálu začíná sněžit.Jo jo holt už zima pomalu přichází.Ve čtvrtek jedem do kladna na promoci tak snad to ještě zmáknu bez zimáků. Mám je na půdě a ještě se nechci loučit s letními koly,vypadaj přeci jen o dost líp. Petiku:jel bych strašně rád na Bohemku,ale práce mraky a sem rád,že sem si vybojoval volno na chabry.Pojede Bohemku můj kamarád s škodou 120 S,je to mazel a doufám,že ji neublíží a dojedou oni i škodule v pořádku spátky na šumavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Kluci jedete k nám někdo na Bohemku ? není čas,škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 dobré dopoledne +jedno kafí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 dobré dopoledne +jedno kafí :palec2: ... a mně hruškovou CAPPI nebo alespoň Red Bulla. Od třech ráno jsem byl ve fabrice, první noční mrazík a odešla termoregulace n a vzduchových šroubových kompresorech... Teď už to frčí jak dráha (Pendolino...) Sejdíku, na Chabry se chystám, potřebuji, aby mi dětičky nestonaly, rozdám je po babičkách a valím. Zatím jsou doma s chřipajznou a tak čajíčky a mladej to prokládá vaječným, myslí si, že to nevím... Dnes je sluníčko a tak i prosychaj silnice, ale už to bude jen krutý a krutý. Tak Sejdíkovi a VŠEM Ahoj ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Čaute klukové,jo jo zima už je za humny.Sakra práce.Krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Jo tak u nas uz snezi :-/ achjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak já jsem to dnes už zapíchl a už jsem navštívil pana pneuservise a nechal jsem přezout Supáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Viděli jste dnes na netu už oficiální představení superba combi?Základní parametry atd?U nás ve firmě už je dokonce možnost objednat si toto auto u škoda Exner Praha se 17%slevou.No kdybych ty penízky na to měl tak do toho jdu. Máme to jako zvýhodnění,protože jsme v KKCG Group a tak prý to je takový benefit.Nejen superb combi,ale celá škála škodovky.No ale mít na to ty peníze no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak dneska jsem si dovezl nové Themista 18" sice na léto ale za dobré prachy tak jsem je vzal ale koukal jsem že to má ET 46 a kola na supovi myslím mají ET 35 co myslíte bude to moc schované nebo kde sehnat podložky . A zimáky budu objednávat Continental WinterContact TS 830 tak uvidíme jaké budou na sněhu a břečce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ahoj, kluci. No dneska pošasí děs. A podle předpovědi to lepší nebude milan007: mám velmi dobrý zkušenosti s TS810 a na supa jsem si TS830 objednal taky. V testech jsou na špici tak doufám, že budou good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.