Sejis Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 :palec2: ... a mně hruškovou CAPPI nebo alespoň Red Bulla. Od třech ráno jsem byl ve fabrice, první noční mrazík a odešla termoregulace n a vzduchových šroubových kompresorech... Teď už to frčí jak dráha (Pendolino...) Sejdíku, na Chabry se chystám, potřebuji, aby mi dětičky nestonaly, rozdám je po babičkách a valím. Zatím jsou doma s chřipajznou a tak čajíčky a mladej to prokládá vaječným, myslí si, že to nevím... Dnes je sluníčko a tak i prosychaj silnice, ale už to bude jen krutý a krutý. Tak Sejdíkovi a VŠEM Ahoj ! :palec2: tak to je dobrá zprávička,doufám,že mi to též vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 zdravím při večeru...to byl zase dneska den blbec.... V 9 hodin jsem zjistil, že jsem si zapomněl notebook s prezentací. Problém byl, že jsem musel projet skrz Prahu tam a zpět za hodinku.....no jestli mě někde někdo vyfotil, tak to bude špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak dneska jsem si dovezl nové Themista 18" sice na léto ale za dobré prachy tak jsem je vzal ale koukal jsem že to má ET 46 a kola na supovi myslím mají ET 35 co myslíte bude to moc schované nebo kde sehnat podložky .A zimáky budu objednávat Continental WinterContact TS 830 tak uvidíme jaké budou na sněhu a břečce . Zdravim milane, kdyby si chtel, tak budu mit na prodej podlozky 15mm. Davam auto dolu a dre to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá. Pěkný den hoši a pro ty kteří řídí tak šťastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá.Pěkný den hoši a pro ty kteří řídí tak šťastnou cestu Valí sněhem? tak u nás ještě teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 ahojky drštičky spešl ostravský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá.Pěkný den hoši a pro ty kteří řídí tak šťastnou cestu :palec2: Tý vo.é VÍŤO, jsem na tom stejně ! Byl jsem dnes v Křímově ( 7 km ) a v lese jsem měnil na Lakatoši rychlostku, Hovno práce, 3 hoďky ve 2 lidech a hotovo, ale ty kurvy bílý ! Jsem zmrzlej a MAMKA vaří skořicový GROG a protože je STŘEDA, chystá mi provoněnou RADOX - STRESS koupel. Na hubě mám fleky jak pětikoruny, ale to INDULONA spraví. Tak se drž jako já, HORALE (... a co Janinka ??? ahoj !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ahoj, já chci taky sníh. Když už je zima tak ať je i bílo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Zdravim milane, kdyby si chtel, tak budu mit na prodej podlozky 15mm. Davam auto dolu a dre to. Jaky si mel Et s podlozkama ? sirka rafku et na kole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Nazdárek.Tak už mám konečně zimáky tak ted muže napadnout 3metry sněhu hurááá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Hurááá ? My sme treba letos dojezdily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Zdarec lidi, frčel sem si to dneska večer z práce po dálnici v levém kolem 150 a nějakej dobrák tim větrem ztratil náklad ze střechy.Prostě jedu v levém na tlumený světla, pač proti mě byl provoz a najednou je silnice posetá něčím světlým, jako prkna, nebo desky a bylo to všude. Člvěk nic neudělá, jen úlek a tak nějak jsem zakroutil volantem abych projel, ale na pár sem jich najel a zabouchalo to někde dole. Doma za tmy s baterkou jsem to omrknul, nic jsem neobjevil, supák je dost zakrytovanej naštěstí. Mno snad to bude gut, uvidim zejtra dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Zdravim chlapci, takl vcera sem vytahnul jednotku na xenony, je cela prohnila.. :-/ Kabely pod spolujezdcem taky prohnile (neslo se spojit s jednotkou motoru). Mel bych mensi prosbicku, ve skodovce chteji za jednotku 6 tis. kč, nevite kde ji sehnat levneji? Je to dil 4Z7 907 357. Na netu jsem nasel jen tohle.. ale shop neznam... http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=82&p=1462 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tož dobré jitro chalani. Tak už je ta bílá sr.. i v Praze, zatím jen padá a nechytá se (Jardo, už ti to padá ), ale to zas bude (v Praze 3 cm na Václavaku 4 ) To bude kalamit a já furt na letních až do konce měsíce Tak hlavně bezpečně pánové a Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ahoj, já chci taky sníh. Když už je zima tak ať je i bílo... ...je to blázen hodte na něj sít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tož dobré jitro chalani. Tak už je ta bílá sr.. i v Praze, zatím jen padá a nechytá se (Jardo, už ti to padá ), ale to zas bude (v Praze 3 cm na Václavaku 4 ) To bude kalamit a já furt na letních až do konce měsíce Tak hlavně bezpečně pánové a Jani jasně Tome na zimákách umí každej blbec ,to není jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 ....jo jinak dobré ránko drštičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 ...je to blázen hodte na něj sít Dneska jsem byl v Klatovech a celej den sněžilo. Místy se už pěkně drží. Taková idylka Jinak přeji hezký večer a dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 a já přeju dobré ráno a příjemný víkend Pro mě pracovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 i od já pokud možno příjemné ráno a celý den,jako celý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 čusik - tak dnes začíná Bohemka - už zrušili několik RZ Ale večer jdu určo na Staroměstskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Já za chvilku odjíždím směr Bolka a pořídím pár fotek ze startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdar chlapáci.Tak příjemný víkend těm kdo ho už mají a těm kdo ještě ne tak pěkný zbytek pracovního dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdar chlapáci.Tak příjemný víkend těm kdo ho už mají a těm kdo ještě ne tak pěkný zbytek pracovního dne. Tobě taktéž Víťo - sice mám víkend pracovní, ale každá koruna v době krize dobrá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ahoj, dneska jsem jel v Hradci za tímto Supem. Pěkně udělanej duplex - hned jsem o něm zase začal uvažovat... Všem pohodový víkend, já budu mít volníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.