Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:palec2: :palec2:

... a mně hruškovou CAPPI nebo alespoň Red Bulla. Od třech ráno jsem byl ve fabrice, první noční mrazík a odešla termoregulace n a vzduchových šroubových kompresorech... Teď už to frčí jak dráha (Pendolino...) Sejdíku, na Chabry se chystám, potřebuji, aby mi dětičky nestonaly, rozdám je po babičkách a valím. Zatím jsou doma s chřipajznou a tak čajíčky a mladej to prokládá vaječným, myslí si, že to nevím...

Dnes je sluníčko a tak i prosychaj silnice, ale už to bude jen krutý a krutý. Tak Sejdíkovi a VŠEM Ahoj ! :palec2: :palec2:

tak to je dobrá zprávička,doufám,že mi to též vyjde :)

zdravím při večeru...to byl zase dneska den blbec.... V 9 hodin jsem zjistil, že jsem si zapomněl notebook s prezentací. Problém byl, že jsem musel projet skrz Prahu tam a zpět za hodinku.....no jestli mě někde někdo vyfotil, tak to bude špatný :(

Tak dneska jsem si dovezl nové Themista 18" sice na léto ale za dobré prachy tak jsem je vzal ale koukal jsem že to má ET 46 a kola na supovi myslím mají ET 35 co myslíte bude to moc schované nebo kde sehnat podložky .

A zimáky budu objednávat Continental WinterContact TS 830 tak uvidíme jaké budou na sněhu a břečce .

Zdravim milane, kdyby si chtel, tak budu mit na prodej podlozky 15mm. Davam auto dolu a dre to.

Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá.

Pěkný den hoši a pro ty kteří řídí tak šťastnou cestu

Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá.

Valí sněhem? :smich: tak u nás ještě teda ne

ahojky drštičky :p:) spešl ostravský :pkol5

:palec2: :palec2:

Tý vo.é VÍŤO, jsem na tom stejně ! Byl jsem dnes v Křímově ( 7 km ) a v lese jsem měnil na Lakatoši rychlostku, Hovno práce, 3 hoďky ve 2 lidech a hotovo, ale ty kurvy bílý ! Jsem zmrzlej a MAMKA vaří skořicový GROG a protože je STŘEDA, chystá mi provoněnou RADOX - STRESS koupel. Na hubě mám fleky jak pětikoruny, ale to INDULONA spraví. Tak se drž jako já, HORALE (... a co Janinka ??? ahoj !)

Ahoj, já chci taky sníh. Když už je zima tak ať je i bílo...

• Autor
Zdravim milane, kdyby si chtel, tak budu mit na prodej podlozky 15mm. Davam auto dolu a dre to.

Jaky si mel Et s podlozkama ? :) sirka rafku et na kole ? :D

:smich:

Nazdárek.Tak už mám konečně zimáky tak ted muže napadnout 3metry sněhu hurááá. ;)

• Autor

Hurááá ? :D

My sme treba letos dojezdily :D

Zdarec lidi, frčel sem si to dneska večer z práce po dálnici v levém kolem 150 a nějakej dobrák tim větrem ztratil náklad ze střechy.Prostě jedu v levém na tlumený světla, pač proti mě byl provoz a najednou je silnice posetá něčím světlým, jako prkna, nebo desky a bylo to všude. Člvěk nic neudělá, jen úlek a tak nějak jsem zakroutil volantem abych projel, ale na pár sem jich najel a zabouchalo to někde dole. Doma za tmy s baterkou jsem to omrknul, nic jsem neobjevil, supák je dost zakrytovanej naštěstí. Mno snad to bude gut, uvidim zejtra dopoledne :feve:

Zdravim chlapci, takl vcera sem vytahnul jednotku na xenony, je cela prohnila.. :-/ Kabely pod spolujezdcem taky prohnile (neslo se spojit s jednotkou motoru). Mel bych mensi prosbicku, ve skodovce chteji za jednotku 6 tis. kč, nevite kde ji sehnat levneji? Je to dil 4Z7 907 357.

Na netu jsem nasel jen tohle.. ale shop neznam...

http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=82&p=1462

tož dobré jitro chalani. Tak už je ta bílá sr.. i v Praze, zatím jen padá a nechytá se (Jardo, už ti to padá :) ), ale to zas bude (v Praze 3 cm na Václavaku 4 :) ) To bude kalamit a já furt na letních až do konce měsíce :)

Tak hlavně bezpečně pánové a Jani

Ahoj, já chci taky sníh. Když už je zima tak ať je i bílo...

...je to blázen :help:lol hodte na něj sít lol:smich:

tož dobré jitro chalani. Tak už je ta bílá sr.. i v Praze, zatím jen padá a nechytá se (Jardo, už ti to padá :) ), ale to zas bude (v Praze 3 cm na Václavaku 4 :) ) To bude kalamit a já furt na letních až do konce měsíce :)

Tak hlavně bezpečně pánové a Jani

jasně Tome na zimákách umí každej blbec ,to není jízda lol:smich:

....jo jinak dobré ránko drštičky :)

...je to blázen :help:lol hodte na něj sít lol:smich:

:) Dneska jsem byl v Klatovech a celej den sněžilo. Místy se už pěkně drží. Taková idylka

Jinak přeji hezký večer a dobrou noc.

a já přeju dobré ráno a příjemný víkend :) Pro mě pracovní :(

i od já pokud možno příjemné ráno a celý den,jako celý víkend :)

čusik - tak dnes začíná Bohemka - už zrušili několik RZ :( Ale večer jdu určo na Staroměstskou :palec2:

Já za chvilku odjíždím směr Bolka a pořídím pár fotek ze startu :kuk:

Zdar chlapáci.Tak příjemný víkend těm kdo ho už mají a těm kdo ještě ne tak pěkný zbytek pracovního dne.

Zdar chlapáci.Tak příjemný víkend těm kdo ho už mají a těm kdo ještě ne tak pěkný zbytek pracovního dne.

Tobě taktéž Víťo - sice mám víkend pracovní, ale každá koruna v době krize dobrá......

Ahoj, dneska jsem jel v Hradci za tímto Supem. Pěkně udělanej duplex - hned jsem o něm zase začal uvažovat...

post-6320-1255723086_thumb.jpg

Všem pohodový víkend, já budu mít volníčko.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.